Всички дето го плюете сте ебаси простите кифли (без извиненние).Аз имам по-малък брат,нямам сестра,но когато брат ми направи нещо,което не е трябвало,говоря с него и ако се оплаши не го портя.А както вече 100 пъти каза,той е говорил с нея ама тя си знае нейните курвенски простотии.За мен той е постъпил правилно,евала!!!!

Некви кухи лейки са изказаха,че разбиаш ли "нормално е да се държи така,на нейните години" Ебахти простите сте,значи...Аз като бях на 14 не се държах така,ама явно вие-да и затва е нормално за вас...Е ся ши вЪ светна:НЕ Е НОРМАЛНО ДЕТЕ НА 14 ДА СЕ Е*Е С ВСЕКИ ВТОРИ!!!Пак евала!!!

И накрая много ме изнерви тва че всичките "ти си би" "ти си падаш по момчета" и дрн-дрън...Е кво като е би???Да го убием с камъни ли???Ебахти ограниченото мислене вадите всички!!!Щели да й говорят тва че брат й "прави яки свирки"...ОМГ...Love boy едва ли извършва интимните си подвизи като сестра си...Т.е тези които знаят са може би само негови приятели...И едва ли ще тръгнат да го портят....

п.п Писна ми от тва шибано ограничено мислене...И не мога да разбера как може да защитавате една малотена курва (с извинение към автора) но да ругаете човек,щото разбираш ли сексуалната му ориентация не е кат ваш'та.... Тъпа работа....