.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

глупава история..?

Историята е много дълга и глупава! Преди 5,6 год. се запознах и подех с едно момче, след това разтоянието ни раздели , но си бяхме яцки близки и чувстава си останаха силни и при двамата... Миналата година се върна в моят град и пак тръгнахме, но нещо не се получи въпрени, че и двамата се обичахме много. Ппеди извесно време ми показа и каза, че държи на мен като беше до мен в труден момент, после имеше някви забивки се едно си бяхме заедно държахме си сметки каде ходим и т.н. Но нещо стана и стана студен дори не пише вече знам, че няма друго момиче към което да има чувства. Как да му покажа и кажа ( с разговор не става трябва някакво действие), че незнам какво се обърка , но ни е супер заедно и искам да съм с него!
    На момчетата им е лесно напият се кажат обичам те и ние се размекнеме, а ние какво да правиме...!

Град
    (: Русе :)
    Ше се напиеш, ше му кайш "обичам те" иии той ше се размекне
    Или другият вариант ше напрайш нещо, за да заздравиш връзката, нещо да я "поосвежиш" викам аз
    So free

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Ти го обичаш ОК,а сигурна ли си че причината да се очуждите не е тва че той няма чувства към теб? А ако си толкова сигурна че и той те обича му кажи че искаш да сте заедно ..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

ми да няма си приятелка казвал ми е и си личи не има чувства, но незнам защо не става с едно обичам те. Може би съм сбъркала някъде преди и неиска да се повтори пак.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Седнете и си поговорете. Започни ти леко и отдалеч и постепенно го насочи кое те мъчи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Ше се напиеш, ше му кайш "обичам те" иии той ше се размекне
    Или другият вариант ше напрайш нещо, за да заздравиш връзката, нещо да я "поосвежиш" викам аз
    +1

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: глупава история..?

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    На момчетата им е лесно напият се кажат обичам те и ние се размекнеме, а ние какво да правиме...!
    Еми гледай ся,
    и ти ще жулнеш 1 голяма,
    няма да се плашиш
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Re: глупава история..?

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Еми гледай ся,
    и ти ще жулнеш 1 голяма,
    няма да се плашиш
    +1

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Може да е охладнял,да си му омръзнала...изчакай да мине малко време,ако те потърси-значи все пак има надежда,ако не-значи чувствата му са се изчерпали
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си