Преди време си взех едни масла за да ги добавям към маската с АД(3)Е, обаче си е направих веднъж и така и не поворих, а вече е с минал срок на годност май .. както и да е. Става въпрос за бадемово масло и масло от гроздови семена ... Някой ползвал ли ги е, но не с тази маска де ( с АД(3)Е ) ? Пише, че може да се използват както за кожа, така и за коса, но не пише с нещо дали трябва да се смесват и колко време да поседят.. Моля, ако някой е ползвал да сподели![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
exe никой ли не е ползвал такива рабути![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Бадемово масло съм ползвала за ноктите ми преди времеЗа косата не съм,защото е много мазно и ще се чувствам доста гадно преди да се изкъпя
А иначе съм чувала,че се нанася като хининовата вода,чакаш известно време (предполагам докато поизсъхне...) и влизаш в банята
Провери в Гугъл ... 100% има инфо там
![]()
аз бедемово масло ползвам за косата.. (даже в момента сам намазана) еми с по няколко капчици втривам в корените на косата.. не е нужно да изливаш направо с шишенцето..важното е въпреки маничко да слагаш да втриваш добре и да масажираш корените... след това ако искаш си вързваш косата да не ти пречи и си седиш така колкото искаш..един пат бях излезнала по магазините докато си го бях втрила изобщо не ми личи ..е се пак си зависи от косата хах
.. простоо поне 1 час трябва да поседиш за да подейста..ест може и повече ..аз например седя 2 часа..преди освен бадемовото масло слагах и зехтин по дължината.. сега пък ще си взема стимулант за коса пак от същата серия на икаров..той действа горе долу по същия начин за растеж и т.н. иначе от грозде не съм използвала ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Бадемовота масло го използвам за миглите си
Направи добро- яж л***о !
Бадемовота масло го използвам за миглите си
Направи добро- яж л***о !
Аз ползвам бадемово масло за косата си. Смесвам го с кокосово масло, малко лимонов сок, зехтин,(понякога и яйце) и някакъв алкохол. Разбърквам го всичко това и си го намазвам по косата, след което я увивам с кърпа и седя така 2 часа. След което измивам хубаво ии готово
Колкото до лицето - бадемовото масло го смесвам само с кокосово и го на мажа на лицето, и седя така около половин-един час и после се измивам.
Ефект определено има и на косата и на лицето![]()
Но масбо от гроздови семена не съм ползвала...