- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за запознанствата по интернет..?
Значи аз съм едно обикновенно момиче...което иска да разбере какво мислите за запознанствата по интернет.Имала съм няколко такова връски и една приятелка ми казва , че т'ва не е нормално..![]()
![]()
![]()
Какво мислитееее...?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нарушена т.1
moderated by oth_fenka
~>..ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА..кОяТу МрАзИ лЮбОвТа..ТоВа СъМ аЗ и Не Ми ПУкА зА вАс..<~
~>..КуЧкА сЪм БиЛа,КуРвА сЪм БиЛа..Но Го КаЗвАтЕ зАщОтО зНаЕтЕ чЕ оТ вАс СъМ пО дОбРа..<~
Намери в кой раздел да пуснеш тема...Първоначално написано от animimi
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
До колкото разбирам си имала връзки само по интернет ..
До колкото разбирам си неква смотана дето се мисли за голяма работа
(~>..ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА..кОяТу МрАзИ лЮбОвТа..ТоВа СъМ аЗ и Не Ми ПУкА зА вАс..<~
~>..КуЧкА сЪм БиЛа,КуРвА сЪм БиЛа..Но Го КаЗвАтЕ зАщОтО зНаЕтЕ чЕ оТ вАс СъМ пО дОбРа..<~) ПХАПХахаХПапаахадгад![]()
![]()
![]()
![]()
Така .. ще ти кажа точно какво да направиш.
Изключи компютъра ..
Стани от столчето ..
Отвори вратичката ..
Излез ..
И си намери истинско гадже.
УсПехХ СлАдкЪъЪ И мАХ РеСпЕКтЦунКъЪ
OMG моля да ме извинитеИзкрейзих тотално
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Хахахах, питаш нормално ли е да имаш връзка в интернет, обаче питаш не къде да е, а в интернет форум, ХАХАХА![]()
Мисля, че ти трябва хоби.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ох.. ИмаХ една позната дето си имаше гаджета в чата и като късаха беше много отчаяна. Ма... Тя не ги беше виждала...
Ем.. Не е смешно. Отчаяна работа.![]()
Това е запознанството на 21 век - запознанството в Интернет. В крайна сметка, в този забързан свят не на всеки му остава време за стандартните начини на свалка, а да напишеш няколко реда в сладур-а е супер лесно, а за нула време можеш да "зарибиш" поне 10 момичета. И само да вметна, че тези кучки, дето не били мойте, които бяха цитирани от някой потребител по-нагоре ги има много повече в реалният живот, защото тези, които слагат такова описание в нета са същите и навън - пълно е с тях, особено сред момичетата между 15 и 20 години. Аз пък съм много против разни мега задръстени хора, които си лафят с някой по Интернет и дето се вика са си само приятели, но понеже е от Интернет и не щат да се запознаят с него, сакън да не ги обявят за задръстени, че се запознават с хора по Интернет, като тук дори не става въпрос за гадже, а просто за момче, с което да изпиеш едно кафе и нищо по-ангажиращо. Иначе да ходиш с някой/някоя по скайпа/чата без никога да сте се виждали наистина е мега тъпо - факт!![]()
Левски шампион але але!
Че кво лошо? Имала съм 2 гаджета от нета (добре, де.. едното е приятел на един мой приятел, ама в началото основно си писахме по QIP).
Та с него в момента сме ужасно близки и е от малкото хора, които много обичам.
Но в нета ги има сякви... може би просто съм извадила късмет.
Ама дори не мога да си представя, че има индивиди, които се водят за гаджета, без да се познават лично.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Нормално е.Една от най-добрите ми приятелки точно по - нета се запознахме.Е сега,не бих тръгнала със всеки срещнат,но като го поопозная,и ако ми допадне,защо не?![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Само веднъж съм се срещала с момче от интернет. Беше в 11 клас и бях очарована, понеже имаше желание да говорим за литератураВ крайна сметка, половин час преди срещата ни една приятелка се самопокани и той си викна подкрепление. Другият момък, който доведе, е сегашният ми приятел.
Така че аз имам късмет с интернет запознанствата.
![]()
Изобщо, ако не си бяхме уредили онази среща, целият ми живот през последните 2-3 години щеше да бъде коренно различен.![]()
Ами, защо не, с една от най-добрите ми приятелки се запознахме по интернет, също с още 2-3 момичета, с които сме много близки. Досега гадже не съм си намирала по този начин, имам някакви резерви....
Аз лошо не виждамИмам късмет - от нета все на готини хора съм попадала досега. Така 4е... защо не
![]()
![]()
Робинята на Quench
Подкрепям,Синдел.Първоначално написано от SINDEL
London Tipton
С много печени хора се запознах,а сегашното ми гадже е от скайп листата ми,съвсе случайно се запознахме
И из форумите доста приятелства завързваш
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Абе девойки и младежи, много хубаво, че коментирате такава актуална тема за днешно време, харесват ми и секси аватарите на някои от момичетата тук(), обаче нали се сещате, че в раздел "Политика" е някак си никак не на място да се обсъжда въпроса за интернет-запознанствата
.
Има си раздел "Любов" и още няколко други раздела, в които може да се коментира тази тема, ама тук просто не й е мястото.
Все едно да пусна в Раздел "Секс" тема за тайните оръжия на Третия райх...
И бебетата ли ще си правите по нета, бе хора! Тръпката да си забиеш гадже на живо е много по-голяма и е много по-яко! Кат нямаш време за излизане как тогава ще имаш за запознанства по нета? Народе, излез малко на въздух!!! Жал ми е, че тийновете си пропиляват времето на компа и по цял ден киснат пред него! Нета не е живот! Живота е навън! Излез! Там са хората, а не само в нета!
Не е нормално, тогава когато една връзка е само в интернет, тоест без контакт в реалния свят.
Доста големи гаври стават, често пъти от отсрещната страна има недоброжелатели, способни да съсипят психиката ти, ако се окажеш идеалната мишена.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Съгласна! Не знаеш кой е от другата страна ... праща ти снимка ок! Ама тва не е докозателство, че е неговата снимка. Ако е някой психар? Кво праим тогава?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
ЗА тези връзки съм ... имала съм няколко вече такива!
Всички са били успешни ... защото никога не са си оставали само
в "мрежата" ...
Ъххх...с доста хора съм се запознал из нета/форуми, и са ми станали ключови за (сегашния) живот. Може и занапред да останат такива.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Нямам нищо против запознанствата по интернет. До момента нямам опит..
♥ ♥ ♥
хора добре хубаво е да се запознаваш но има и някфи психари дето не се представят за тва дето са и аре да си напраите некфа среща да се видите и опа в храстите и ви е изнасилил или нещу такоа по добре е да се запознаваш с хора навън на въздух![]()
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...