- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за запознанствата по интернет..?
+1 bratovchetka mi se zapozna s nqkuv vuv elmaz i ush sa vlubeni daje i za bebe misleha ama toi e pulen idiot nahalen dori samata tq go osuznava no produljava da e s negoПървоначално написано от gree_girl
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
"В интернет може да си всеки,но не и в реалния живот."
В интернет,често се случва да си изградиш грешна представа за хората. Незнам всеки път е различно![]()
Ами не мисля за тях понеже не ги харесвам. По-скоро защото не харесвам особено запознанствата като цяло. Тепърва свикваш и се опознаваш с някакъв човек за който 2 седмици(20 минути в най-честия случай) по-късно може да разбереш, че е ебати неприятния тип/типка и само дето си се занимавал с глупости.
Иначе в интернет всеки пробутва някакъв образ, но и навън всеки го прави така, че няма особена разлика. Виж има си и хора при които разликата между двата образа е някаква прекалено абсурдна ама тях не е трудно да ги надушиш.
Зависи. Аз съм против сайтовете за запознанства и не бих си хванала гадже от там, но примерно ако харесаш коментарите на някой от някой форум и ти се прииска да се запознаеш с него... Личен опит![]()
До сега все на свястни хора съм попадала с който имаме приятелство години вече,нищо против интернет запознанствата защото тука може да откриеш хората на който най-много да почнеш да държиш. ^_^
пишеш си ти уж с човек на твоятра възраст и накрая се оказва,че е мустакат чичко,който обича децата![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Тогава идва момента в който трябва да кажеш на татиииПървоначално написано от `noтhИng...
.Иначе съм За.
NaFtA 4ever
Против съм. Само си пиша, но не излизам на срещи с хора от нета
Бих си писала с някой,за да убия времето,но с човек,който познавам само от нета не бих си уредила среща.Дори вече и пълномощни на непознати неприемам камо ли да тръгвам да се запознавам на живо...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ами зависи за какво говориш .. ако става на въпрос примерно да се запознаеш в чата с някои и после да излезете и да тръгнете не е смешно но ако примерно не го познаваш и сте гаджета ето тогава не е смешно ами трагично ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Виждала съм се с 5-6 човека от нета. Срещите винаги са били успешни.