.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Тва е глупава работа от която няма никакъв смисъл.
    +1 bratovchetka mi se zapozna s nqkuv vuv elmaz i ush sa vlubeni daje i za bebe misleha ama toi e pulen idiot nahalen dori samata tq go osuznava no produljava da e s nego
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

"В интернет може да си всеки,но не и в реалния живот."
    В интернет,често се случва да си изградиш грешна представа за хората. Незнам всеки път е различно

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ами не мисля за тях понеже не ги харесвам. По-скоро защото не харесвам особено запознанствата като цяло. Тепърва свикваш и се опознаваш с някакъв човек за който 2 седмици(20 минути в най-честия случай) по-късно може да разбереш, че е ебати неприятния тип/типка и само дето си се занимавал с глупости.
    Иначе в интернет всеки пробутва някакъв образ, но и навън всеки го прави така, че няма особена разлика. Виж има си и хора при които разликата между двата образа е някаква прекалено абсурдна ама тях не е трудно да ги надушиш.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Зависи. Аз съм против сайтовете за запознанства и не бих си хванала гадже от там, но примерно ако харесаш коментарите на някой от някой форум и ти се прииска да се запознаеш с него... Личен опит

Град
    Лапландия!?
    До сега все на свястни хора съм попадала с който имаме приятелство години вече,нищо против интернет запознанствата защото тука може да откриеш хората на който най-много да почнеш да държиш. ^_^

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    пишеш си ти уж с човек на твоятра възраст и накрая се оказва,че е мустакат чичко,който обича децата
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    пишеш си ти уж с човек на твоятра възраст и накрая се оказва,че е мустакат чичко,който обича децата
    Тогава идва момента в който трябва да кажеш на татиии .Иначе съм За.
    NaFtA 4ever

Град
    Някъде там...
    Против съм. Само си пиша, но не излизам на срещи с хора от нета

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Бих си писала с някой,за да убия времето,но с човек,който познавам само от нета не бих си уредила среща.Дори вече и пълномощни на непознати неприемам камо ли да тръгвам да се запознавам на живо...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

ами зависи за какво говориш .. ако става на въпрос примерно да се запознаеш в чата с някои и после да излезете и да тръгнете не е смешно но ако примерно не го познаваш и сте гаджета ето тогава не е смешно ами трагично ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Виждала съм се с 5-6 човека от нета. Срещите винаги са били успешни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си