.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Силицилов спирт 2%

Здравейте.

Днеска си купих силицилов спирт,2% разтвор.Преди не съм използвал такива спиртове и подобни та ако може малко информация как да го нанеса колко често и за какво да внимавам като го използвам.Става дума за пъпки по лицето.

az sum go polzvala .edin put na den-ve4er.na edno pamu4e slaga6 malko ot spirta i si po4istva6 liceto.samo 4e imai vpredvid 4e ujasno mnogo izsu6ava kojata.moje da zapo4ne i da ti se beli.pri men nqma6e mnogo efekt ,no probvai vse pak.su6to ne zabravqi da si maje6 kojata sus ovlajnqva6t krem za da ne ti se izsu6i 4ak tolkova.az v momenta si pravq parni bani s edno maslo.vuv 1 litur vrqla voda se slagat 7-8 kapki ot masloto i taka stoi6 nad parata okolo 15-20 minuti ima efekt.potursi v aptekata "eteri4no maslo-Rozmarin".ima naistina golqm efekt.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Ами нанасяш го с памуче върху проблемните зони.Аз преди ползвах но 2% според мен е доста силно.Цялата ми кожа се изсушаваше и почваше да се бели.По-добре с 1%.Аз го ползвах всяка вечер.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Моята кожа по принцип си е мазна.Нарочно редовно си мия лицето със сапун през 1-2 часа но все е мазна...мерси за отговорите :P

ii moita koja e maznaa i izpolzvam spirt 2 % ii nishto mi nqmaa ako se maja s nego i sutrin i ve4er :P

Град
    Plovdiv
    Аз също го ползвам тоя метод и доста помага.Нанасянето е лесно и бързо и не остават следи.А ефекта е доста добър-особенно в комбинация с някакъв крем.Това дали ще ползваш 1 или 2 % зависи как се чуства кожата ти и е изцяло твой избор.
    Успех с борбата с пъпките!!!
    It is hard to be young!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Моята кожа по принцип си е мазна.Нарочно редовно си мия лицето със сапун през 1-2 часа но все е мазна...мерси за отговорите :P
    Не си мий лицето със сапун- ще започне да се омазнява още повече и по-бързо. Вземи си козметика за лице.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Не си мий лицето със сапун- ще започне да се омазнява още повече и по-бързо. Вземи си козметика за лице.
    Сапуна изсушава кожата на лицето, освен ако не е специално за лице ..

По темата: Аз ползвам 1 % и до сега не съм имала проблеми, нито ми се е белило лицето, нито ми е толкова изсушена кожата ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    София
    По-добре да си вземеш 1% и да не си миеш лицето със сапун.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

ми значи аз го ползвам и мисля,че помага.Нанасяш мъничко върху памък и втриваш в пъпките даже ше усетиш как ше изгорят щото зависи какви са де.. И си лягаш на сутринта пак така и така след всяко измиване със сапун си мажи тва и ше ти помогне надявам се.. :P
    От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си