.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Бихте ли приели..?

Бихте ли приели в деня,в който с гаджето си чествате 1-2-3 и повече месеца или години да не сте само 2мата а с вас да са 2ма негови приятели и 1 ваша съученичка,с която не сте особено близки и на всичкото отгоре разбирате ,че приятелят ви се е запознал с нея в сайт за запознанства и й има скайпа...

Надявам се,че ме разбрахте просто сега съм малко ядосана и ако не е много ясно-питайте..
    Е,давайте съвети..помощ..плс
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    o milata,nqma,za kakvo da se pritesnqva6 i da se qdosva6,otposni se,nqma ni6o lo6o v tova da praznyvate tam si4kite,spox
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    ами аз лично бих се подразнила малко заради тва моми4е, не заради приятелите му, може би бих му подметнала нещо за нея, макар и на шега,ама все пак не мисля 4е е кой знае какво, не се ядосвай
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ако имаме месечница не бих се засегнала въобще стига да ни е весело.Но ако е годишнина и той ми натресе хора за които незнам и не одобрявам може и скандал да стане
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    o milata,nqma,za kakvo da se pritesnqva6 i da se qdosva6,otposni se,nqma ni6o lo6o v tova da praznyvate tam si4kite,spox
    +1

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    абе то ядосването ми мина..обаче класът ми е един такъв интригантски и не искам отсега да се почват коментарите с кого ходя и.т.н...ако бяхме по-близки с нея-ок..ама не сме първи приятелки
    Watching the stars
    Go by...

az li4no ne bih se pritisnqvala tolkova.no p1k e hubavo to4no tozi den da go prekarate dvamata

si4ki momi4eta ste tolkova revnivi i praznoglavi....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT
    si4ki momi4eta ste tolkova revnivi i praznoglavi....
    защо да съм празноглава?
    Watching the stars
    Go by...

И аз ако бях на твое място щях да се подразня

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако правим 1 месец или 1 година, бих се издразнила иначе не

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    абе то ядосването ми мина..обаче класът ми е един такъв интригантски и не искам отсега да се почват коментарите с кого ходя и.т.н...ако бяхме по-близки с нея-ок..ама не сме първи приятелки
    Не мисли за нея, а за това, че точно в този ден е годишнината ви с приятелят ти, радвай се на този ден Не обръщай внимание на чуждите хора, все пак това си е вашият ден, не допускай никой да го развали

govoreh za bul6instvoto ne te poznavam i ne moga da govora za teb ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си