.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    така пише хахах дано да е истина не само да лъжат.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Абе гадничък е, ама не чак толкова колкото го описват. Мен лично не ме шокира много

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Да акам ли?
    не
    Акай!
    Стига деее кого да слушам сега?!
    Мен , много ясно, няма какво да го мислиш

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Този не е с реални кадри,но ако не се лъжа в guinea pig имаше истински убийства.
    Както и в пак някакъв японски или корейски,за който се разправяше за измъчваните руснаци през втората световна война..

Абее, да ви кажа честно, след като изгледах това клипчее.. Хмм, бих се замислила преди да си го изтегля.
    Светли, лошо момиче си, начи.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Годината е 1979. Експедиция от трима мъже и една жена тръгва към джунглите на Южна Африка, за да стигне там, където “времето е спряло преди две-три хиляди години”. Това се превръща в третата експедиция до там въобще и третата, от която никой не се връща. Спасителен екип предвождан от проф.Монро тръгва да ти търси. Е, той разбира съдбата им и успява да се завърне със изсниманите от експедицията филмови ленти. Точно тези ленти разкриват съдбата на екипа и причините за нея. В IMDb филмът е вписан с жанр “Ужаси”, но това е меко казано. Жестокост, канибализъм… Бих казал “не е човешко просто”, но точно там е работата - уви, това е човешко. Да, след този филм се замислих над смисъла на тази дума. По-невероятното е, че всичко това не е постановка, а реални кадри. Още не мога да го осъзная. Именно затова филмът е забранен в над 30 страни. Мисля, че още не мога да осъзная какво съм видял… А това горе е финалната реплика на филма…

Реални кадри?!
    във филма има реални кадри (там 1 костенурка убиват,ако не се бъркам),но самия филм е измислица. много хора се заблуждават че е истина и може би голяма част от известността му идвам оттам. а и месеци наред след заснемането му актьорите никой не ги е виждал и дори режисьора на филма го изправят пред съда по подозрение,че наистина ги е убил. скоро обаче всичко се изяснява,а няма по-добра реклама за филма и въпреки,че е забранен в над 30 страни,навсякъде го гледат.

за да не питате за всеки хорър филм като гламави,заповядайте в ХОРЪР ТЕМАТА на форума,в която обсъждаме всичко по-интересно и неизвестно от жанра

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=184873
    Много от филмите в темата съм ги гледала.

пич, не си струва, казвам ти го!!! освен ако не искаш да си издрайфаш червата и да постиш като мен цела седмица по ОТВРАТИН и БРУТАЛИН филм от този няма!!! казвам ти не си заслужава!!! просто толкова е гнусен, имам в предвид постъпките които се правят... но в крайна сметка ти си решаваш

Град
    София
    НЕ го гледай,уникално тъп е,гледах го в 9 часа вечерта и от скука и отегчение заспах веднага след филма,филма не е страшен,а гнусен!

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    НЕ го гледай,уникално тъп е,гледах го в 9 часа вечерта и от скука и отегчение заспах веднага след филма,филма не е страшен,а гнусен!
    темата е от 2008, hellooo?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си