.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Тревоги

Тревоги

Здр, искам да вис поделя моя проблем и ако може да вми дадете съвет. Майка ми е в чужбина, говорим си по три ли два пъти на ден по тела. Днеска нямах какво да й кажа толкоз, нищо интересно не е случило, както някой друг път. Така друго все ме питта днес за едно и също и задр неща ,все ми ги повтаря и после пита защо и се сопам.А ми нпериятно ми е.Аако и й кажа тя ще се разсърди,аз сякаш нямам право да й се сърдя, ако се разсърдя на не я и тя ще ми се разсърди.Глупаво,нали? И днес както казах,нямм какво толкова да й кажа.Преди малко говорихме за 3.ти път и тя се разсъри.Вече незнам ккаво даправя.Знам че е там сама и работи и,че на нея й е тежко,но на мен не е ли?Като й кажа ,че ми е тежко и за др неща, и тя казва че нейният живот е бил по-труден от моя и трябва да търпя. Не издържам.Сега се сърди. И аз нямям това право-да се разсърдя Ако си изразя мнението и на нея не й харсва,казва че й е станало мъчно и сякаш не е трябвало да го правя.

Така е... Не е лесно, когато сте разделени по този начин. Недей да й се сопваш. Радвай се, че имате възможността да комуникирате... Защото ако я изгубиш ще видиш, колко тежко ще ти бъде. Да си сам е страшно...

знам, но е гадно ,когато те изкарват виновен за нещо, а ти не си и да нямаш възможността да с кажеш мнението,защото ако го пнаправиш ще ти се разсърдят

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ти пък бъди по-отстъпчива.Разбирай я.Сигурно и на теб ти е писнало,но животът е много труден и на майка ти не и е лесно да е далеч от дома,от семейството.Говори си с нея нормално и и кажи,че имаш нужда от малко самостоятелност.Всеки го иска по едно или друго време.В това няма нищо обидно.Късмет...
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Опитай се да я разбереш и бъди внимателна с нея. На жената й е тежко да е далеч от семейството си, в чужда страна, където вероятно и приятели няма. Като ти се обади, ако нямаш какво да й кажеш, я питай нещо за нея, за работата й, дали е видяла нещо интересно. Прояви малко интерес и това най-вероятно ще й хареса.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Пазарджик

Re: Тревоги

Цитирай Първоначално написано от AlIzeA
    Здр, искам да вис поделя моя проблем и ако може да вми дадете съвет. Майка ми е в чужбина, говорим си по три ли два пъти на ден по тела. Днеска нямах какво да й кажа толкоз, нищо интересно не е случило, както някой друг път. Така друго все ме питта днес за едно и също и задр неща ,все ми ги повтаря и после пита защо и се сопам.А ми нпериятно ми е.Аако и й кажа тя ще се разсърди,аз сякаш нямам право да й се сърдя, ако се разсърдя на не я и тя ще ми се разсърди.Глупаво,нали? И днес както казах,нямм какво толкова да й кажа.Преди малко говорихме за 3.ти път и тя се разсъри.Вече незнам ккаво даправя.Знам че е там сама и работи и,че на нея й е тежко,но на мен не е ли?Като й кажа ,че ми е тежко и за др неща, и тя казва че нейният живот е бил по-труден от моя и трябва да търпя. Не издържам.Сега се сърди. И аз нямям това право-да се разсърдя Ако си изразя мнението и на нея не й харсва,казва че й е станало мъчно и сякаш не е трябвало да го правя.
    оо незнам
    Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!

Ми за да се снимат

Повече от фен Аватара на yozito

Re: Тревоги

Цитирай Първоначално написано от nelegalen

оо незнам
    ти направо ме разби
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Ти пък бъди по-отстъпчива.Разбирай я.Сигурно и на теб ти е писнало,но животът е много труден и на майка ти не и е лесно да е далеч от дома,от семейството.Говори си с нея нормално и и кажи,че имаш нужда от малко самостоятелност.Всеки го иска по едно или друго време.В това няма нищо обидно.Късмет...
    +1

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Майка ти работи в чужбина и благодарение на нея вероятно ти имаш възможността да си купуваш разни парцалки и боклуци, а й се сърдиш защото ти се обажда да те чуе??? И при това дори се изкарваш жертвата в ситуацията? Тц, тц, тц... Бих използвала думата "неблагодарност", но мисля, че е би било мн меко казано.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Какво право имаш ти да и се сърдиш, като тя е отишла в чужбина да ти осигури по-добър живот ?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Измислих нещо ! кажи и че в деня в които сте си говорили ти е дошло и ти е било супер гадно илошо =D> =D> =D> а след това не и се сърди се пак зареди теб е отишла там !

just f**k y0u !?!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ей професорче, не давай акъл като нямаш. Иди си прави педерастични муцуни пред огледалото и не се бутай там, където не знаеш за какво става дума.

Няма смисъл да я лъжеш, просто и се извини и направи компромис, може на теб да не ти е лесно, но на нея двойно и не можеш да я виниш за нищо.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Майка ти работи в чужбина и благодарение на нея вероятно ти имаш възможността да си купуваш разни парцалки и боклуци, а й се сърдиш защото ти се обажда да те чуе??? И при това дори се изкарваш жертвата в ситуацията? Тц, тц, тц... Бих използвала думата "неблагодарност", но мисля, че е би било мн меко казано.

И защо трябва да ти пука изаобщо??? Изслушай я женицата пък като не ти харесва кво ти говори гледай телевизия и дръж телефона по далечко от ухото

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    По пътя на логикага, би следвало на нея да и е по-трудно.
    Първо, факта че е далече от теб и второ-в чужбина е не на почивка, а по работа.
    Знам, че е изнервящо, защото мама прави горе-долу същого, но трябва да се справиш с раздразнението и да приемеш, че майка ти се тревожи за теб.Прояви разбиране и не мисли едниствено за себе си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Така,първо:
    Оправи си правописа мамка му!
    Второ:
    Майка ти е много напрегната и това й се отразява.Тя не иска да си го изкарва на теб,но просто така става.Трябва да се разбирате и да правите компромиси една на друга,защото иначе няма как да се разбирате.Когато не ти харесва какво те пита,не го показвай,а си спомни какво би станало ако й се развикаш и пак се скарате.Отговори й съвсем нормално с нормален тон на гласа и я попитай и ти нещо...Как е минал денят й,как се чувства.За да разбере,че мислиш за нея,а не,че не ти пука от нейния живот.То е ясно,че и двете много се обичате,но не може и вълкът да е сит,и агнето цяло!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от AlIzeA
    знам, но е гадно ,когато те изкарват виновен за нещо, а ти не си и да нямаш възможността да с кажеш мнението,защото ако го пнаправиш ще ти се разсърдят
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си