- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С какво ще запомните лято 2008 ? :)
Ами може би с това, че станах супер голям фен на поредицата Twilight![]()
Нааай - тъпото ми лято до сега !!! Лелеее направо ме е срам от себе си, че го прекарах така. Не е работа тва да си със сериозно гадже през лятото...![]()
Тва лято ми беше бая по различно от останалите.
Ще го запомня с кандидатстудентските кампании по университетите , тревогите по изпитите и после тревогите по класиранията и резултатите... но накрая все пак ми остана време да се отдам на заслужен отдихИ оттук нататък лятото ми вече ще е различно.
s tova,4e se zapoznah s mn razli4ni hora,razbrah,4e na nqkoi hora ne im puka za men,s tova,4e na edin zagyben koncert ne me pusnaha na6ei 4e lqtoto be6e sravnitelno veselo
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми адски тъпо с изключение на 14 дни 3 в Троян 11 в Несебър
усетих адски мн липсата на Бубка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
горещините и че ме приеха и ест че тръгнах на уроци по китара... и това е за сега надявам се последните седмици да се случи нещо инт че вече се побърквам
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Хубаво лято беше и все още еОпределено е мн по-яко от предишното
Ще го запомня с многото ходене по басейни,кафета,магазини..и тн.Със седмицата на морето,която си беше супер и въобще не исках да се прибирамм
Аа и с няколко нови приятелства
В момента въобще не искам да свършва,но има още 20 дни,така че ще гледам да си ги изкарам по най-якия начин,както досега :P
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Най-хубавото лято .... запознах се с адски много нови и интересни хора от цяла България
партитата в Мания ...
и партитата на Какао Бийч)
за мен беше мноу яко преживяване и това лято...КуПоНи...мОрЕ...ПРиЯтЕ И![]()
![]()
е значи по-тъпо лято от тва съм нямала,не стига че никъде не ходих на почивка,ами и бях "завързана" вкъщи с брат ми.НАПРОВОООООО УЖАССССССССС.нямам търпение да тръгна да даскало,колкото и чудно да звучи
eми ходих на рила, после ходих за 10 дни на стара планина(лагер), после ходих на море, после ходих за няколко дни в Рибарица(едно китно селце), после бях малко на село, после ЩЕ ходя в Турция и после на море в созопол
миналото лято(след 7ми клас) си извадих капачката, ходих на изпити и после лежах с превързан крак въщи ~3месеца
С това,че се запознах с много различни хора..с хора от новия ми клас.Ходих на море в Слънчев бряг,после на балкан..И не на последно място с изпитите..и след тях тревогите по резултатите..![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
Ляотото, в което се научих да пия, в което прочетох всички книги от списъка (не че преди не съм го правила), в което изплаках най-много сълзи![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
ами като цяло не беше нищо особено(както винаги) с изключение на престоя ми в германия и пътя към там и обратно понеже пътувахме с автобус но беше мн забавно общо 2 седмици и няколко рожденни дни на които се забавлявах страшно много но сега чакам да почнем училище(ест не да учим) ами заради приятелите защото аз не уча там където живея ами в др град и е мн забавно![]()
![]()
БъДи СеБе Си,ЗаЩоТо ЖиВоТа Е ТвЪрДе КраТъК Да Се ПрАвИш На НяКоЙ ДрУг!!!
БъДи НеПоВтоРиМа В ТоЗи ЖиВоТ - ЗаЩоТо ВсиЧко,КоЕтО Се ПоВтаРя ГуБи СвоЯ ЧаР!!!
Не Ме КеФяТ МоМчЕтА От ТиПа "ДеБнА Да ЕбНа"
С веселото прекарване на рождения ми ден, с невероятното море, с новите хора с които се запознах, с яките екскурзии до 7-те езера и с летния ми курс по английскиИмаше някои неприятни моменти, но съм решила да не им обръщам внимание и само усмивки
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
най тапото до сегаможе другото да е по-хубаво
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
+1 забрави и предателите!Първоначално написано от BaBy_bS
Първоначално написано от ScionOfStorm
За мен първите дни от началото на лятото бяха ужасни,но после всичко се оправи.Изкарах си хубаво седем дена на море и се заредих с много енергия и позитивизъм за изпитите (ще бъда 7 клас) и изобщо цялата предстояща учебна година. \/
Имах прекрасно лято.
Юли месец бях в чужбина, август на моренце с наще и с един прекрасен човек(:
Толкова хубави неща ми се случиха и продължаватда ми се случвта...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това лято ще запомня с едни мои нови приятелиНикиту и Красимир(с него малко повече от приятелство де
)
![]()
иии изцепките ми с Никиту на плажа
![]()
![]()
С нищо добро.За мен това беше едно доста отегчително и самотно лято /за което вероятно само аз съм си виновна/...
mi 4e parvi pat utidoh na noshta :} i hodih de izlizah petacite hodih po kuponi ve4erta na selo nqma da zabravq i obshto vzeto tova! ;]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
с това че паднах с мотора и след 1 месец мъки след ремонта ходих на морето с него и мои приятели и изкарах супер![]()
Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!
с това че останах на 2 заварки цял месец четох по биология и 1 седмица по свят и личност и накрая си взех само по свят и личност, но това е друга тема и сега отново сам седми клас
Видях много красиви местенца в чужбина през юли.
Морето през август е едно от най-страхотните ми преживявания до този момент.
2 часа през ноща, лежиш на плажа с любимия човек, под лунната светлина, малките вълнички галят брега, охххх и звезвички и усмивки и аууу-беше прекраснооооо и сега есента септември и началото на октомври има толкова поводи за празник, оххх че хубаво![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
С едни пичове, които ми разнообразяваха ежедневието.![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!