.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Град
    Tampere, Finland
    Ами може би с това, че станах супер голям фен на поредицата Twilight

Град
    на плажа =)
    Нааай - тъпото ми лято до сега !!! Лелеее направо ме е срам от себе си, че го прекарах така. Не е работа тва да си със сериозно гадже през лятото...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Тва лято ми беше бая по различно от останалите.
    Ще го запомня с кандидатстудентските кампании по университетите , тревогите по изпитите и после тревогите по класиранията и резултатите... но накрая все пак ми остана време да се отдам на заслужен отдих И оттук нататък лятото ми вече ще е различно.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    s tova,4e se zapoznah s mn razli4ni hora,razbrah,4e na nqkoi hora ne im puka za men,s tova,4e na edin zagyben koncert ne me pusnaha na6e i 4e lqtoto be6e sravnitelno veselo
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in my world!
    ми адски тъпо с изключение на 14 дни 3 в Троян 11 в Несебър
    усетих адски мн липсата на Бубка
    горещините и че ме приеха и ест че тръгнах на уроци по китара... и това е за сега надявам се последните седмици да се случи нещо инт че вече се побърквам
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Хубаво лято беше и все още е Определено е мн по-яко от предишното Ще го запомня с многото ходене по басейни,кафета,магазини..и тн.Със седмицата на морето,която си беше супер и въобще не исках да се прибирамм Аа и с няколко нови приятелства В момента въобще не искам да свършва,но има още 20 дни,така че ще гледам да си ги изкарам по най-якия начин,както досега :P
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Най-хубавото лято .... запознах се с адски много нови и интересни хора от цяла България

партитата в Мания ...

и партитата на Какао Бийч )

за мен беше мноу яко преживяване и това лято...КуПоНи...мОрЕ...ПРиЯтЕ И

е значи по-тъпо лято от тва съм нямала,не стига че никъде не ходих на почивка,ами и бях "завързана" вкъщи с брат ми.НАПРОВОООООО УЖАССССССССС.нямам търпение да тръгна да даскало,колкото и чудно да звучи

eми ходих на рила, после ходих за 10 дни на стара планина(лагер), после ходих на море, после ходих за няколко дни в Рибарица(едно китно селце), после бях малко на село, после ЩЕ ходя в Турция и после на море в созопол

миналото лято(след 7ми клас) си извадих капачката, ходих на изпити и после лежах с превързан крак въщи ~3месеца

Град
    гр.Пловдив
    С това,че се запознах с много различни хора..с хора от новия ми клас.Ходих на море в Слънчев бряг,после на балкан..И не на последно място с изпитите..и след тях тревогите по резултатите..

PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]

Град
    Шумень
    Ляотото, в което се научих да пия, в което прочетох всички книги от списъка (не че преди не съм го правила), в което изплаках най-много сълзи
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

ами като цяло не беше нищо особено(както винаги) с изключение на престоя ми в германия и пътя към там и обратно понеже пътувахме с автобус но беше мн забавно общо 2 седмици и няколко рожденни дни на които се забавлявах страшно много но сега чакам да почнем училище(ест не да учим) ами заради приятелите защото аз не уча там където живея ами в др град и е мн забавно
    БъДи СеБе Си,ЗаЩоТо ЖиВоТа Е ТвЪрДе КраТъК Да Се ПрАвИш На НяКоЙ ДрУг!!!

БъДи НеПоВтоРиМа В ТоЗи ЖиВоТ - ЗаЩоТо ВсиЧко,КоЕтО Се ПоВтаРя ГуБи СвоЯ ЧаР!!!

Не Ме КеФяТ МоМчЕтА От ТиПа "ДеБнА Да ЕбНа"

Град
    Усмивката :Р
    С веселото прекарване на рождения ми ден, с невероятното море, с новите хора с които се запознах, с яките екскурзии до 7-те езера и с летния ми курс по английски Имаше някои неприятни моменти, но съм решила да не им обръщам внимание и само усмивки
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

най тапото до сега може другото да е по-хубаво
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    ми честно беше най-тъпото ми лято досега.Просто беше скучноооооо
    +1 и се сблъсках с адски много егоизъм и лицемерие
    +1 забрави и предателите!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    За мен първите дни от началото на лятото бяха ужасни,но после всичко се оправи.Изкарах си хубаво седем дена на море и се заредих с много енергия и позитивизъм за изпитите (ще бъда 7 клас) и изобщо цялата предстояща учебна година. \/

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Имах прекрасно лято.
    Юли месец бях в чужбина, август на моренце с наще и с един прекрасен човек(:
    Толкова хубави неща ми се случиха и продължават да ми се случвта...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Това лято ще запомня с едни мои нови приятели Никиту и Красимир(с него малко повече от приятелство де ) иии изцепките ми с Никиту на плажа

С нищо добро. За мен това беше едно доста отегчително и самотно лято /за което вероятно само аз съм си виновна/...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mi 4e parvi pat utidoh na noshta :} i hodih de izlizah petacite hodih po kuponi ve4erta na selo nqma da zabravq i obshto vzeto tova! ;]
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

с това че паднах с мотора и след 1 месец мъки след ремонта ходих на морето с него и мои приятели и изкарах супер
    Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!

с това че останах на 2 заварки цял месец четох по биология и 1 седмица по свят и личност и накрая си взех само по свят и личност, но това е друга тема и сега отново сам седми клас

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Видях много красиви местенца в чужбина през юли.
    Морето през август е едно от най-страхотните ми преживявания до този момент.
    2 часа през ноща, лежиш на плажа с любимия човек, под лунната светлина, малките вълнички галят брега, охххх и звезвички и усмивки и аууу-беше прекраснооооо и сега есента септември и началото на октомври има толкова поводи за празник, оххх че хубаво
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    паралелно
    С едни пичове, които ми разнообразяваха ежедневието.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си