- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-романтичният момент във вашата връзка
i takaa....em razkazvaite? :P :P
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
v poslednata vryzka koqto imah ... tq be6e 1 mesecno na4ina po koito me gleda6e naprao ide6e da i razkysam drehite
![]()
![]()
![]()
Когато ми каза, че ме обича, начинът по-който го каза, наистина доказваше, че чувства към мен точно това![]()
Амиии имали сме много,но сега се сещам за Св. Валентин...беше ми купил кутия бонбони под формата на сърце,още едни бонбони,които знае,че са ми любимите,червена роза и подарак мн хубав парфюм,валентинката също беше мн сладка и ме заведе у тях...абе мн се беше постарал и аз естествено бях мн щастлива
![]()
![]()
определено беше романтично :P
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Един следобяд, докато гледахме един филм в нас и по едно време задрямахме и двамата гушнати. Аз се разбудих след малко и се почувствах адски щастлива - незнам може би от самия момент, как ме беше прегърнал, че го усещах толкова близо до себе си, колко беше мил докато спеше. Мисля че тогава беше момента, в който се влюбих истински в него и ми взе сърцето![]()
еми то ние не сме гаджета сега и е невъзможно да станем но аз все още си го оби4ам де![]()
та за мен имаше мн романти4ни моменти...които ся като си ги спомням и ми става мн тъжно![]()
но имаше един момент който...просто никога няма да забравя как се по4увствах тогава-беше мига в който разбрах 4е вси4ко приклю4ва ,и зна4и той просто ме галеше (както обикновено) но тоя път си казах-това е последния път и може би заради това го по4увствах толкова силно
I can't stop myself from loving you <3
Ами не знам,може да звучи банално,но наистина го чувствам така.Има много моменти,които са били доста романтични(попринцип и двамата си падаме по такива неща)но всеки път,когато не съм добре той си ме гушка цялата и ме целува и се чувствам щастлива.При всеки път когато сме заедно има нещо романтично,дали ще е цялата среща или изпращането накрая,няма значение.Чувството е невероятно,неописуемо!![]()
Хмм.. те са доста... че не ми идва на ум... но се сетих за една вечер...
Бяхме седнали на една пейка където целия град се виждаше... просто светлините на града, звездите, луната и тъмното небе... Страхотна гледка... споделена със страхотен човек...![]()
ami s bif6iqt mi koito vse o6te obi4am seki spodelen moment be6e romanti4en.ne be6e prosto obiknovenno hodene,a be6e ne6to pove4e.vinagi bqhme na razhodki po plaja,gledahme zvezdite,valnite,lunata.vseki mig be6e neveroqten![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Като ми скъса блузата в оня храст..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Why can't I be innocent..
Скоро беше преди 2 седмици някъде с бившия бяхме на терасата ми и се бяхме гушнали в едно одеяло беше към 3 4 през ноща и гледахме звездите и си избрахме по една звезда и си ги кръстихмебеше адски готино защото вече бяхме скъсали и сме си уж само приятели и просто се бяхме гушнали и си говорихме за супер мн неща,разказа ми доста неща от миналото си които мн малко хора биха ги разказали и просто го чуствах близо .. адски близо
![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Стига с тая романтика, омръзна ми от романтика. Искам нещо диво, нетипично, нещо не в стила ми..![]()
♥ ♥ ♥
хаха тва "цепи мрака"...Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
последния път като скъсахме с моя и той дойде пред нас и почна да ми говори как съжалява как ме обича че без не иска и не може д живее и т.н. никога няма да го забравя този момент беше нещо прекраснои все пак надявам се да не късаме повече
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Бяхме на хижа двамата и си лежахме и се гушкахме..чувството беше прекрасно![]()
vseki 1 moment s nego e romanti4en i nezabravim...vsqka sre6ta me kara da se vlubvam vse pove4e i pove4e v nego...![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
бяхме на лагер .. и една вечер беше пълнолуние , а ние случайно се озовахме на покрива на хотела сами и гушнати седяхме и гледахме Слънчев Бряг на лунна светлина![]()