- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цветна бременност
Здравейте!Искам да попитам дали при цветна бременност има обичайния ПМС,а именно болки в гърдите,подпухналост,подут корем и т.н.?
Благодаря на всички за отговорите и отделеното внимание!![]()
Съжалявам,че съм пуснала 2 еднакви теми наведнъж!Моля модераторите да бъдят ктака добри и да изтрият едната!
te sa tri ama kak da e !!!
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
a po temata chuvala sum che ima,no to si e do chovek
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
за ко има 3 еднакви теми беее![]()
и колко такива теми има... разрови се малко деее
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Едва ли това е подходящ въпрос за тинейджъри.. Помисли си колко малък процент от тук са раждали.. и колко е малък процента да са били с цветна бременност.. По-добре попитай лекар!Първоначално написано от miSs^SixTy
So that each and every woman could find her perfect guy
поразрови се из нета има информация за това
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Първоначално написано от PLuScHeTo
i az mislq tui +1
![]()
И да има, когато ти дойде, ако е цветна бременност ще разбереш. Няма да ти тече червено, а по-скоро нещо по-блудкаво и розово...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Cikala ne e kato obichainia - po-oskyden e, ne e sashtia cvqt, a po-skoro kafenikavo-rozov, vse si mislq, che ako nqkoq jena si obryshta vnimanie bi i napravilo vpechatlenie i nqma da se izumqvam ot jeni, koito razbirat, che sa bremenni v 5-tia mesec i t.n. Inache predpolagam, che si ima sashtite simptomi - podpuhnalost, bolki v gyrdite, bolki v korema i t.n.
тва вече го прочетох щото беше кратко значи моят отговор е да :
ГЛЕДАЙ ЧЕРНО - БЕЛИ ФИЛМИ