В момента гледам по NOVA отечествен фронт и Карбовски говори за едни роми които са в софия незаконно- живеят в бараки в студентски град! Това не е изказване против тях аз не ги мразя! Вярвам че съществуват и добри работливи цигани които са някъде там...Задавам си въпроси но никой не ми дава отговори..! Защо ромите смятат че някой е длъжен да им даде помощ? Защо ги мързи да да рабоят а обвиняват държавата и българите че "няма пари" ? Кой позволява да се строят бараки в столицата..да има гето? На Бойко Борисов не му пука? Докога ще се проси по улицата? КОГА ЩЕ СТАНЕМ ДЪРЖАВА?
Едва ли някои ще ми отговори! Искам само да кажа че ме е страх да се прибирам нощем...защото ми се случи веднъж един "ром" да ходи зад мен и да ми обеснява как ако ме хване ще ме "умори от ебане" (така ми каза) трябва да призная че когато гледах как приятеля ми и още няколко момчета се гаврят с него докато тоъ се моли да го оставят...изпитах удоволствие! не съм злобна не мразя ромите..но ми писна да се страхувам да ходя по улиците на моята родна България! Имам още какво да кажа но мисля че на всички ни е писнало да слушаме и нищо да не се прави ...затова благодаря за вниманието! Ако някой иска да разкаже нещо или да даде мнение по тоя въпрос ще се радвам!