- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болезнено ревниви ли сте?
ревнива съм но не мисля че пък чак болезнено.....в рамките на нормалното е при мен![]()
Това са пълни глупости. Не били ревнували, имали доверие на партньора си... дрън дрън та пляс. Много интересно, аз като имам доверие на приятеля си и му вярвам за всяка думичка, защо пак го ревнувам? Просто няма нищо общо. Когато някоя мацоранка му се офлянква, знам че няма да й върже, но въпреки това се дразня и ме жегва едно такова чувство на ревност.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
v ramkite na normalnoto revnuvam! nay4ih se da ne bada bolezneno revniva :) \:D/
Щом няма причина , няма смисъл да ревнувам. Има ли причина, вече е късно.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Не..Е, понякога ревнувам малко, но в повечето случаи не го показвам.....
To be yourself is all that you can do...
Revnuva i nai ve4e bolezneno revnuva tozi koito ima nujda da bade obi4an i prosi lubovta na otsre6tnata strana.
Много съм ревнива![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Чак пък болезнено ревнива не съм,но малко-може би,не че се съмнявам в човека до мен(когато има такъв),просто го искам само за себе си,пък и така е забавно,както се казва-да има малко интрига....
![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
me tooПървоначално написано от *(h)* Inlove *(h)*
![]()
Суетата.Моят любим грях.
ммм ммхм ама се старая да не го показвам![]()
Ревнувам всичко,което ме заобикаля ! Никой не би завидял на приятеля ми .. най - много го ревнувам от приятелите му (колкото и глупаво да звучи, не понасям мисълта той да е с тях а не с мен) хах !![]()
Не. Ревнувам понякога, но не толкова много и се старая да не го показвам. Преди ревнувах едно гадже от брат си, защото излизаха заедно по-често, отколкото аз излизах с гаджетоНо дори и тогава не го показвах пред него - знаеха само някои приятели и брат ми.
чак пък болезнено не мисля но може би малко повече от допустимото![]()
![]()
Не.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Не
ноу![]()
ми аз мн ревнувам...и гаджетата ми (без повод) и даже приятелите мипонякога и сестра ми
![]()
от майка ми иили баща ми
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
В действителност СЪМ .. но не ми дава поводи, което е хубавото![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
kakvo e tova
treniram dokato padna kato stana pak produljavam
Първоначално написано от sladka lady
на него му имам доверие , но на онази малка кучка дето му се навърта в квартала нямам![]()
сеш' се нали .. ревнувам човек не за това дали прави нещо , а за това , че прекарва време с други .. за това , че през това време незнам къде е , какво прави и за кой мисли![]()
Иначе аз изразих мнение на по-предна страница , че съм ПОВЕЧЕ от болезнено ревнива ..
me tooПървоначално написано от be_true
![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
e ba6 priqtelite mi ne ama gadjeto .... male maleПървоначално написано от InnchetO`bE
ot liubov e kvo da praim