- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка с гаджето и най-добрата ми приятелка
искам да ви попитам как щте е почуставате ако правите 3-ка сас вашия приятел(които много обичате) и ощте едно момиче(наи-добрата ви приятелка) след това как щте се по-чуствате????(аз лично много добре не се по-чуствах)
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
За тебе не знам обаче приятеля ти 100% е бил някъде след седмото небе![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Никога не бих се навила. Не го деля с никоя, камо ли с най добрата ми приятелка...![]()
Първоначално написано от Bellatrix
ми тои ме молеше и яз попринцип немога да си му откажа и се навих и на другия ден и тя ми заяви 4е искала да прави 3-ка и яз предложих
Що да не прави тройка беАз лично бих направил тройка с приятелката ми и най-добрата и приятелка
Кеееф
![]()
![]()
![]()
Коментарите ви са под всякакава критика, хорааа!!! А пък за автора - пълна трагедия!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Ми, че ти си бахти боклука!!! Наистина явно много го обичаш...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
OMGnikoga ne bih pravila 3ka s nai dobrata si fr moity gadjeti si e samu moe
(sun)~{}*
да си докажеш любовта и чуствата човек на какво ли не е готов
Не виждам какво се карате, момчето няма как да не е останало МНОГО доволно![]()
![]()
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Е добре де - защо се съгласи....е другите двама са останали доволни, само ти не ....
Първоначално написано от Komisar REKS
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Първоначално написано от DiTeraNNo
ми исках да опитам и казах добре затфа се сагласих
но сам сигорна че приятелката ми и тя не беше доволна
Ъъъъ... Моя мъж друга не давам да го доближи... Дори не мога да коментирам темата. Пръххх....
С други думи, посмъртно не бих се навила на подобно нещо.
Съжалявам, не мога да направя такова нещо. Не си представям изобщо да позволя на който и да било да ми се доближи до мъжа, а ако хипотети4но се слу4и, после ще се 4увствам като парцал. Тройките не са за хора със сериозни връзки.
![]()
Робинята на Quench
Идеята за тройка не ми се струва лоша, но... не бих могла да го направя. Само като си помисля, че някоя ще докосва мъжа ми, че ще прави върху него същите неща, които правя аз, стигам до извода, че най-много да я хвана за врата и да я оставя гола на улицата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма да позволя да деля приятеля си с някого, било то и най-добрата ми приятелка....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от blood_dodo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не бих се съгласила.Почи съм сигурна , че после ще се скарам или с нея или с него.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ами браво на това момче, което се е уредило с 2 мадамиА за авторката.... ти си пълна глупачка и пича яко те върти на пръста си, за което му казвам ГОЛЯМО БРАВО. Щом ти се връзваш, защо пък да не се възползва. И освен това правописа и правоговора са ти по- сериозен проблем честно казано.
за това 3ка не се прави когато си имаш гадже !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Никой път не бих направила 3ка,а още повече с най-добрата ми приятелак и моя приятел.Не го давам на никоя.
![]()
Това да знаеш,че най-добрата ти приятелка прави същите неща с приятеля ти,които и ти с него е отвратително![]()
А щом той те е молил толкова изобщо нем и се струва хубаво![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Az pyk iskam da napravq troika s priatelq mi i dori nai-udachnia variant mi izglejda priatelka, zashtoto taka sym sigurna, che tq nqma da izpita neshto po-dylboko, vsyshnost ne napylno, no poveche ot nqkoq nepoznata, koqto ne e sviknala da nazovava imenata ni zaedno i da si predstavq obrazite ni pregyrnati. Vyzbujda me ideqta i sym syglasna da go napravq, samo da si namerq momiche, koeto da se navie. (V tyrsene sym!)
Подкрепям напълно.Първоначално написано от Barbie
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе щом той те е молил или си пада по приятелката ти, или не го кефи секса с теб ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.