.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Въпрос към дамите

Идеята е, че съм леко притеснен, няма да ми е за първи път, но за първи път ще е специялно, с момиче, което обичам....както и да е, тва е за другия раздел...

Дами, какво ще кажете за секс-маратона?
    Какво предпочитате, бързия спонтанен секс или? Чувал съм, че след двадесетата минута дамите се изморяват и започват да се питат "хайде бе, няма ли да свърши"....
    Въпроса ми е някак странен...Всмисъл, обичате ли секс-маратона, някакви пози, които да са крайно-задоволителни да предложите...?
    пссст..

Re: Въпрос към дамите

Хех, не съм никаква дама, но мога да ти пожелая успех в начинанието Надявам се да е незабравимо (в добрия смисъл)

П.п. де'а къде ми е намигващия емотикон...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    where the sun rises
    харесвал ми е секс който е 5 мин... харесвал ми е и секс който е 2 часа Зависи от настроението..поне при мен Ако не сам мн маратонски настроена 15 мин мисионерска с мн целувки е идеално А когато съм по-такаа мога да издържа повече от час с пълно меню от пози Предполагам,че и при другите е важно съсътоянието - и физическо и психическо + ест! човека и чувствата Успех!

Обичам те Миши

При различните жени е различно Аз например харесвам секс маратон,но ако е с разнообразни пози.Например-10 мин мисионерска,10 мин ездачка и за десерт 69 Не е толква важно,колко време ще издържиш ''клатейки'' аверката си.Важното е да умееш да го правиш добре и с чуство Айде успех
    МииИ нЕ,че сЪм надуТа ама нЕ ми пУка за нИкоЙ и нИщо ЕгоисткА сЪм-Да,пОнякогА сама---но бЕз тъга.СърцетО ми не може да бъде разбито,понеже то никога не е било цяло

попринип жените не обичаме секс маратона по добре някои да се изпразни за 5,10 мин от колкто да ме лашка 3 часа и нищто да не направи поне аз не сам по секс маратона

Момичетата най-обичат мисионерската поза!!! Айде успех!

п.п : с такова впечатление съм останал.

Град
    в мечтите ти
    Ако само от мен зависи е си карам в мисионерската и хич няма да си правя труда да сменям пози, макар че все пак го правя... Ама различни момичета, различни предпочитания.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne bih mogla da izdyrja poveche ot 10 minuti, ako ne i po-malko, ako ne smenqme pozite. Postoqnno gi smenqme nie i vsqka nova mi nosi po-golqmo udovolstvie. Sqkash zastoqvaneto na edno i sashto mqsto i edno i sashto tempo me otekchava. Predpolagam nikoe momiche ne obicha edinstveno misionerskata, koqto prodaljava 1 chas, dori poveche (e, kato izkluchim edna moq priatelka, koqto pravi sex s gadjeto si samo v tazi poza, i to veche 3 godini).

Град
    с0фия
    харесвам секс маратона смис 20-30 мин в различни секс пози които задоволяват на макс ми е перфектно но нямам нищо против и за 1 4ас просто се уморявам и искам малко почивка за тва съм за 20-30 мин ама и зависи от настроението ми се пак не винаги съм в такова
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

не ми се чете днеска нещо нема да ти отговоря (чета Немили - Недраги)

Аз не харесвам да е мн дълго,освен,ако не се сменят позите както казаха.
    Инъче става еднообразно,макарче е имало случеи в които сме го правили доста продължително в 1 поза само и е било мн хубаво.
    Абе зависи си от настроениета,нагласата и т.н.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Хасково
    Абе обърни я на кучешката, хвани я за косата, настани я някъде на по- твърдо за да не се люшкате много много на някакви прожини и ако си пада по- хард като мен това ще я разбие.. казвам ти!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами за мен 20-30 минути са повече от достатъчни. Най ми харесваше като се награбим и за 10 минути свърша 2 пъти
    Предпочитаните от мен пози са съюза на слона, прави на задна и наковалнята

ами аз си падам по продължителния секс но с жъзможно най-много пози .. трябжа разнообразие .. правила съм секс 10 мин и такъв около 2 часа и жсе ми е било мн яко ...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ами за мен 20-30 минути са повече от достатъчни. Най ми харесваше като се награбим и за 10 минути свърша 2 пъти
    Предпочитаните от мен пози са съюза на слона, прави на задна и наковалнята
    Тва сигурно е изморително..
    пссст..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз лично си падам по дългата любовна игра и след това ако може темпотото да се засили малко.
    ♥ ♥ ♥

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ти си супер тъп, честно! "Въпрос към дамите" -
    Ти знаеш ли какво съдържа понятието дама в себе си? Мисля, че не!!!
    Тук няма дами. Има само разни малки разпоретини дето се тряскат за ръждиви капачки и нямат капка останало достойнство. Вметка - а, то е важно за една дама Така че, въпроса ти трябва да се трансформира в - въпрос към всички малки курвентии!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Ти си супер тъп, честно! "Въпрос към дамите" -
    Ти знаеш ли какво съдържа понятието дама в себе си? Мисля, че не!!!
    Тук няма дами. Има само разни малки разпоретини дето се тряскат за ръждиви капачки и нямат капка останало достойнство. Вметка - а, то е важно за една дама Така че, въпроса ти трябва да се трансформира в - въпрос към всички малки курвентии!
    Е не с такова пренебрежение, де... Аз не съм "малка курветина"
    Мери си приказките, пич..
    Let's get drunk tonight!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Като не си, защо го приемаш лично и го удряш на "аз не съм...", аз пък да съм казал, че точно ти си? А, за приказките, няма как да стане...при положение, че малоумниците не разбират от дума...пък и да свикват, защото с такова поведение и такъв начин на живот, повечето само с такива приказки ще се сблъскват в живота.
    Поздрави и успех
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си