- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Този път към момчетата :P
Искам да попитам момчетата...Прави ли ви впечатление как е облечено гаджето ви (момичето,което харесвате) или ако има някое ново бижу или нова прическа? Защото ние момичетата забелязваме такива неща и често преди да излезем се чудим 5 часа какво да облечем и т.н. Е...?
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Разбира се, че се забелязваНякои просто не го казват,други го отбелязват...трети се радват.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
хъх ми нз ама някой момчета избщо не ги ебе с кво е мацката (:
Има момчета, които въобще не забелязват или поне не отбелязват с какво си облечена, новата ти прическа и т.н![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Абе най-добре, направете някоя фрапантна промяна,например от супер дълга коса се подстрижете мн късо и няма начин да не се забележиНе че сами не се хвалите де като имате нещо ново ама айде
![]()
Много ясно.
Абс. винаги
Като започна от дрехи, коса, парфюм, грим, а бе всичко бе![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Браво!!! Малко са тези като тебПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
So free
Когато мацката си купува по 30 нови дранкулки секи ден, кво да й ги забелязвам
I Want To Play a Game!
Прическата - Ооо ти си яко наблюдателен! Стани детектив!
I Want To Play a Game!
Ами има някои, които не забелязват дори това...Първоначално написано от Jigsaw Dynamite
mindscan
Да,на мен ми прави впечатление.
На Бай Тоя му е все тая.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
As li4no zabelqzvam oblekloto,pri4eskata,i obuvkite,takia ubeci,grimove,grivni,prasteni...NE!![]()
![]()
![]()
Разбира се, че забелязваме.. опа.. говоря за себе си.. но предполагам има и други момчета, които се интересуват от тези подробности.. естествено, че ако момичето има примерно нещо ново по себе си.. някой нов аксесоар или просто различна прическа - веднага ще забележа и в повечето случеи - ще спомена или направя комплимент, но някой път се случва така, че забелязвам още в началото, но не говоря аз и след това като дойде моя ред да кажа нещо и вече съм забравил и после, когато тя забележи, че аз не реагирам по никакъв начин и ми казва нещо от сорта - "ее, ама не забеляза, че имам нова прическа.." и аз казвам - "нее, глупости.. исках да ти кажа, ама ти ми говореше и не исках да те прекъсвам.." и тя "да бе да.. ок.." и се получават недоразумения :}
Забелязваме,защото не сме сляпи,демек виждаме,но за какво да го отбелязваме?Ваш проблем е,че се обличате 5 часа,ние обичаме вас,не дрехите ви...
ами забелязвам с какво се облича но не го споменавам или нещо подобно тя изглеждаше добре във всичките си дрехи![]()
![]()
![]()
(поне за мен)
![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to make it reality, Pay it with GOLD![]()
![]()
И аз не смятам,че трябва да се отбелязва,но просто се чудех дали забелязвате.Защото нали знаете момичетата : " 0о нова блузка! 0о нова чанта!"
![]()
Правят ми впечатление нещата, които трябва най-малко да ми правят. Понякога виждам неща, които не е трябвало и т.н. Винаги забелязвам, дори и да е нещо много малко.
Don't tell me what I can or can't do !
дам последния път когато я видях забелязах че е с нова тениска нови дънки и нови обувки![]()
![]()
![]()
![]()
е струва си един комплиментПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
изглеждаш чудесно с новата блузка и си много секси с тези дънки
![]()
![]()
Или..." Мм ква хубава блузка и кво хубаво деколте.Само такива искам да носиш!"Първоначално написано от bladeTBG
![]()
Забелязвам, но не винаги го казвам, просто констатирам факта... Но винаги когато реши да не се бръсне няколко дни си казвам, че тая лека брадица която драска нежно супер много ме радва
стаа вапрос момчетата дали забелязват момичетата аа не кога тфоя са е убраснал , кво те радва ии т.н.Първоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
забелязват се промените, някои имаме набито окоа момичетата дали забелязват промените в момчетата? :P
есТ .. поне аз винаги ..Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.