- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избор на чанта :о)
Оф, аз имам една закачалка само с чанти в гардероба и другата половина са в гаража. Значи някма мания ми е да купувам чанти и бельоЗначи как видя накъде такъв магазин и край вече-побърквам се ако не купя нещо
Сякви видове имам-баща ми даже само ме бъзика, че мога да отворя щанд с чанти да изкарам някой лев
Ама аз си ги комбинирам с тоалетите. Попринцип черното наистина отива на всичко, но са примерно не може да облечеш зелен панталон с лилава блуза и черна чанта... Някак не въври-трябва цвета на чантата да съвпада или с обувките, или с коланчето или с някъв друг аксесоар... Примерно последната чанта си я взех в Събота-жълтичка,мъничка, колкото да си сложа вътре телефона,парите цигарите и гланца. И си я взех жълта щото си взех и жълта пола
![]()
Ако ти харесва чантичката - вземи си я, но мисли и с какво ще я комбинираш след това![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..