.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от NimfomaN
    taka vchera pravihme sex. i tq svyrshi 5 pyti (kolkoto i neskromno da zvuchi) i utre iska pak. ta vyprosa mi e ima li nqkakva opasnost za neq da ne da i stane neshto da i navredq, kato pravehme sex az bqh s prezyrvativ i posle kato svyrih pyrviq pyt go mahnah i proverih nqkolko puti da ne e spukan nqkade i ne beshe. T.e. nadqvam se da nqma opasnost da zabremenee

Вие по график ли правите секс?"Вчера се разбрахме утре да отида в тях и да го направим",сега пък сте се разбрали утре пак...много странно ми звучи това...

ne vyprosa mi e dali nqma da i stane ne6to kato pravim sex postoqnno predi da i e doshlo
    Не няма да и стане нищо!От какво точно се притесняваш?
    A qui

мале изрод си изрод.......
    Не целта е цел, а пътят

Re: Едно въпросче...

Цитирай Първоначално написано от NimfomaN
    Emi vyprosa mi e sledniq: s priqtelkata mi ne sme pravili sex ot 2 meseca (mene me nqmashe v grada) i sq sled kato se vyrnah zajadnql za sex, na neq trqq da i idva (ne e doshlo oshte). Utre se ugovorihme da ida v tqh i da go napravim, no mn me e strah da ne da se skysa prezarvativa i da zabremenee i togava da go qm golemiq taka da se kaje, ako nqkoi ima nqkakva ideq ili predlojenie da go kaje...

P.S. molq moderatorite da mi prevedat temata mnogo se izvinqvam no imam problem s Windows i ne moga da pisha na bg. Molq da byda razbran pravilno.
    Абе и ти не знаеш къде се намираш май...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Ciampino - Italy
    КАтооо те е страхх сложиии ДВАААА
    Couse you know your girlfriend wanna be me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си