.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Има ли?

Град
    Велико Търново

Има ли?

Spored vas lubovta ima li granici? Do kolko godini razlika dopuskate edna vrazka za vazmojna?ili nai-vajnoto e da ima llubov??

izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica,no sam izvan bg i nemoga da izteglq.
    Руса кукличка

еми по принцип любовта няма граници-може във всеки да се влюбиш,но проблема е 4е колкото и да си влюбен съдбата не винаги е на ваша страна и няма как да станат нещата
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Париж
    Верно че любовта няма граници,но представете си едно 10 годишно дете влюбено в някой на 30... Все пак трябва да има някаква граница
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Повече от фен
    nqma
    (sun)~{}*

Град
    pz city
    любовта няма граници само по филмите и в приказките или в сънищата на момиченцата,които мечтаят за своя принц на бял кон.Реалността е различна ....... всичко си има граници и както начало така и край .....
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    любовта няма граници само по филмите и в приказките или в сънищата на момиченцата,които мечтаят за своя принц на бял кон.Реалността е различна ....... всичко си има граници и както начало така и край .....

Напълно съм съгласна - всичко си има начало, край и граници!

Град
    somewhere over the rainbow
    За граници не знам,но определено си има край.

Мега фен Аватара на Blab

Re: Има ли?

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Spored vas lubovta ima li granici? Do kolko godini razlika dopuskate edna vrazka za vazmojna?ili nai-vajnoto e da ima llubov??

За години ли ни питаш? Да, годините са важни, но не и като цифра.
    За мен... 10 години, примерно. И, като си помисля, че познавам 28-годишни бебета...
    Най-важното е да има откровеност, яснота, разбиране и обич, да.

Да, точно нова искаш да чуеш! няма значение възрастта, най важното е тези двама души да се обичат, останалото са малки подробности!

Да, точно нова искаш да чуеш! няма значение възрастта, най важното е тези двама души да се обичат истински, останалото са малки подробности!

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    Точно така

PePeLePew написа:

Точно така Cool

+1 и аз съм съгласна с това
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Голям фен Аватара на asasfdf
    любов може да има, ама връзка с голяма възрастова разлика няма много бъдеще..баткото ще се накефи на свежа плът, малката ще се израдва на голям и това е..звучи весело

Re: Има ли?

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93

ем за години разлика може би най много 4-5 но иначе няма граници любовта то издимпът става :P

За мен има граници. При тинейджърите може да има до 5 години разлика. Примерно момиче на 15 с мъж на 25 за мен не е нормално.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

kolkoto i da obichash edni chovek s1s sigornost godinite okazvat znachenie...shtoto vseki si ima nujdi a kogato granicata v1v v1zrasta vi e e golqma i ti ne si sposobna da mu dadesh tva koeto toi iska togavo kolko to i da se obichate nqma b1deshte takava vr1zka...za s1jalenie..... kazvam go ot lichen opit i za tva spored men ima granici v lubovta.....
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    еми по принцип любовта няма граници-може във всеки да се влюбиш,но проблема е 4е колкото и да си влюбен съдбата не винаги е на ваша страна и няма как да станат нещата
    напълно съм съгласна с теб

spored men lubovta nqma granici bilo to za uno6i ili za vazrastni.est pri uno6ite ne e istinska lubov ,no vse pak bih napravila mnogo za mom4eto koeto haresvam.a ina4e ako ima lubov god nqmat zna4enie.mislq taka no ne bih se ojenila za nqkoi koito e 15 godini po golqm.bih si zela maj s max 5 godini po golqm no podkrepqm i tezi koito imat mnogo po golqma razlika.baba mi i dqdo mi imat 9 godini razlika i vse o6te si jiveqt 6tastlivo...
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nqma
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

без ограничения,светът нямаше да бъде интересен :P
    за мойта възраст да тръгна с някого 5 години по-голям ми се вижда лудост,3 години макс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си