- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вдига пара?????!!!! о.О
След малко ще излизам и реших да си изправя косата. хващам аз 1 ки4ур и пресата, минавам го и изведнъж забелязвам 4е от въпросния ки4ур се вдига парадосега не ми се е слу4вало, кво става бе хора? страх ме е да продължа с останалата 4аст от косата
, да не би пресата ми да се е скапала?!! забравих да спомена 4е си бях сложила и кристали ??
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
нормално екосата ти изгаря от пресата
моята като я правя ставам като комин и вървя и пуша
![]()
Напълно нормално е,особено ако си се къпала преди това и е все още влажна.
Oчевидно пресата се е нагряла твърде много. Продължи, но на по-ниска температура и внимателно.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
оф слава богу, мерси 4е ме успокойхтезна4и мога спокойно да продължа с останалата 4аст от косата
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тва е щото косата ти изгаря от пресата. И аз бях така докато не се преебах пресата - са се изправям с ютията![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не е защото изгаря.Просто ако е влжна косата - нормално и логично да вдига пара. Естествено - косата се гори,но парата не е от това.Първоначално написано от naduta_fukli4ka
А това с ютията е възможно най-голямата грешка.Имах приятелки,които правеха същото.После се чудеха защо косата им оредява и е толкова суха и нацъфтяла...
Горките ви коси на вс,дето ползвате такива нщ,като преси,маши и тем подобни.![]()
И моята е така.
Спокойно, още не съм плешива.
сигурно е от кристалите... мойта става така като сложа лак за коса
И на мен ми се е случвало :P
Просто си намали температурата на пресата от това е. И моята пуши като я сложа на най-силната температура![]()
...
Ahahahahahahahaha,tova e normalno be,spoko.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
+1 ..преди да си изправяш косата се уверявай че е напълно суха и няма да има пара ..а ако е загряла на максимални градуси също пуши ама не се притеснявайПървоначално написано от sexy_baby11
![]()
НОСЪТ МИ ВДИГА ПАРААААААА! ааааааааааааааааа, сърби!!!! ЗВЕРСКИ!![]()
кво да правя??? :/![]()
What you give is what you get!
Препоръчва се басен спам за 10 минути след което с дясната ръка изпод десния крак си почесваш носа отляво и повтаряш с противоположната страна.
Ако не действа се препоръчва челна стойка. До вратата :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Деси, ще ставаш драконПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
А по темата: преди като си изправях моята нямаше параявно много я гориш, съветвам те да престанеш да я изправяш.
![]()
![]()
![]()
Окей, сега веднага пробвам..10 почват да текат..СЕГА![]()
ама ако не стане?!?!най-много да го разчеша ендо хубаво, барем парата станала вода.
Едит: Ахахха, Деси, дъ ред Драгън!!!!:Д
Може ли да ти опада косата от това чудо ? 0.о
Деси, може и тебе носа да ти падне 0.о
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Първо спама, после чесането, казах.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ех.. :/
Абе не съм Майкъл Джексън.![]()
А на косицата ми, милата, ако й стане нещо вие сте виновни!!!!![]()
Ааа, стана време Деси да надуши възглавницата.![]()
Ще направят ю ги о карти с тебе :ДЩе се преместиш в Япония, където ще ти се кланят като на божество ^^
Джексъна е... класика! БИЛИ ДЖИЙН ИЗ НАТ МАЙ ЛОВЪЪЪЪР...ши'с джъст а гърл ху тинкс дат айм инлов :Д
Всичко ще ти опада, косата инклуудет. :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!