- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разбивали ли са ви сърцето
Първоначално написано от -4arovnata-
Мдам... 2 п1ти при това... п1рвия п1т... лесно го преодолях сигурно защото бях мал1к... втория п1т... беше преди 2 години.. не го преодолях много лесно, но... п1к го преодолях...![]()
Да.
Не изцяло.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Да,преодолях го ,като нова съм![]()
da, dva pati...purviqt put me bole6e dosta dulgo vreme...a vtoriqt put be6e dosta boleznen...ne mojeh da spq,qm i vaob6te potanah v ni6toto!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Аве и Вие се вкарвате все в едни филми..![]()
♥ ♥ ♥
Не, но аз обичам да го правяМайтапя се
Просто винаги така се случва, че все аз разбивам някое мъжко сърце, но и аз ще си намеря майстора..
![]()
>>> House Music <<<
Да разбивали са ми го,и да преодолях го. Веднъж разбивано сърце , ше си помисли дали да повярва втори път...
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
да това беше един от трудните моменти в живота ми човека за който мечтаех всяка нощ и се събуждах всяка сутрин ме предаде бях като птица без крила.....
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Никога не са ми разбивали сърцето. (Наранявали са ме, но после всичко се оправя...) И се надявам, да не стигаме до там.
Да, разбивали са ми го. И.. не, не съм го преодоляла напълно и надали ще успея някога =)
Не съжалявам, даже се радвам, че така стана. Това ми помогна да порастна малко в някои отношения и да разсъждавам по-трезво =)
ооо да разбиха ми го когато бях лудо влюбено, баси беше направо нечовешко.... бях дете още....![]()
даа, преодолях го, даже си върнах петорно за това което ми причиниха....![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ооо ДА!!!!преди около 3-4 месеца..ужасно болезнено беше..само като се сетя какво преживях![]()
но човек се научава да живее с мисълта..никога няма да го преодолея напълно.
![]()
![]()
![]()
![]()
не искам да се сещам..
И още,макар и малко,изпитвам чувства към него въпреки това което ми причини
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам дали е точно разбиване на сърцето .... просто чувствата бяха само от моя страна и решихме да се разделим ,защото явно нямаше да се получи нищо съществено![]()
Ох толко пъти, че незнам дали имам вече, но след дълги мъчения го преглъщам... преодоляла едвали..!
2 puti i be6e mn tejkoama svar6i veche i ne mi puka mn za minaloto
az sam fr s momchetata
![]()
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
+1111 - все още не съм го преодолялаПървоначално написано от malkata^sladuranka
![]()
Да, било ми е разбивано сърцето и не съм го забравила, но съм го преживяла.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
РАЗБИРА СЕ
Амм в момента се опитвам да го превъзмогна!
![]()
да за първи път преди месец и половина и още немога да се справя само се залъгвам че съм добре и съм я забравил..докато не я видя и не ми се подкосят краката
Да и може да се каже ,че все още се боря със себе си .
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ееей,хора,а мислих 4е само мойто сърце са разбивали и само аз толкова вр не съм се справила![]()
I can't stop myself from loving you <3
Всичко се преодолява, но докато се сополивим не го осъзнаваме.Първоначално написано от cinderella_gugutka
Да, разбивали са ми сърцето.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride