- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разбивали ли са ви сърцето
Не познавам човек,на който не са му разбивали сърцето преживява се някак....Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
ММммм и мойто го разбиха, мисля , че вече не ми пука. Май се справих![]()
за съжаление да.. ама тва е минало и не ме друса вече, макар че няма да го забравя .. важното е че сега съм си добре![]()
Да,... след две години го преодолях..
А в другия случей му простих...
Да няколко пъти ама го преживях отдавна..
Glory,Glory Manchester United!!!
ми не.. аз съм темерут по природа и никога не съм страдал излишно за някой, който не заслужава (максимум 3-4 дена си спомням че бях веднъж в криза)
ама така е, който не може д апреживее некаква раздяла (която е повод за ново начало мисля аз) как ли ще понася много по-суровите удари на живота? вече аз ги изпитвам и да ви кажем, тва любовни мъки са като сънчо!
Ne, no pyk za smetka na tova az sym razbil dosta syrcai nai obi4am momi4eto kogato vikne tatko si i batko si da me "biqt"
![]()
![]()
razbira se,no vse o6te ne sam go preodolqla![]()
HuBaVo E dA jIvEesH nAlI????nO kOgA??kOgAtO ImA zA kAkVO!!!kOgAtO iMa ZaShTo!!!KoGaTo ImA zA kOgO!!!(h)
На теория - да . На практика си е цяло и си тупа-лупа ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
"да" преодолях го - как ли ? Ами осъзнах че единственото лекарство е той самият и направих(ме) така че след година отново бяхме заедно и вече 1 година ми лекува сърцето сам ...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
ne az sam razbivala a![]()
(sun)~{}*
da,razbiha mi surceto naskoro i o6te go prejivqvam...nadqvam se skoro da go zabravq...![]()
Isn't life great?
Мда, за сега веднъж... аз май повече съм разбивала, не че ми е особено приятно...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
не.. но това не значи че няма да ми го разбият все някога ще стане
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
разбивали са ми сърцето и да преодолях го/според мен даже много бързо/
![]()
Моят отговор е ДА,но за щастие го ппреодолях,понеже си казах,че щом този човек ме е наранил значи не ме заслужава.Иначе си е доста кофти,няма спор![]()
даама т'ва е част от купона нали
![]()
![]()
![]()
Ми да ама тогаз претръпнах и вече ми е все тая ... беше преди 2 години ехеее
Да, разбивали са ми го и съм го преодолявала след време...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
да, в процес на преодоляване съм![]()
war - destruction
war - destruction
с картечницата
мн ясно че ми е било тегавня ама минавааааааааааа и заминаваа
Ами,дам,разбира се...Само веднъж засега обаче съм обичала итински и тогава най-много ме боля,останалите пъти е било момент на мъка и отчаяние,но нищо повече...
Abe ne to4no, ama momi4etata sa ne po malko gordelivi ot nas i ne mogat da ponesat 4e sa naebani i zaebani i tarsqt nqkva forma na otma6tenie vikaiiki golemi batkovci i 4i4ki da me zapla6vat.ni6to osobeno, sviknal sam za mene tova e ejednevie kato sam v burgasПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()