- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разбивали ли са ви сърцето
Мъчно ми е било на 2 пъти, че съм харесвала някого, но не може да стане нищо, т.е. единия път аз бях на 12, а той - на 23, а втория път нямах смелост дори да се запознаем, но пък и не вярвах, че тогава щеше да стане - бях прекалено стеснителна (този път бях на "цели" 14!).
Иначе досега съм още с първия си приятел, не знам дали може да се каже, че по някакъв начин ми е разбивал сърцето, когато се е случвало да се караме и да си кажем думи, които да ни наранят дълбоко и които не мислим по принцип...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Da razbivali sa mi sarceto po nai-gadniq na4in ako moje taka da se kaje!Preodolqh go s mnogo trudnosti,bolka i salzi!!!
Oshte ne no ima wreme![]()
И да.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Чак разбито - Не.
Не..Някой са били на съвсем малко от това да го направят,но аз съм такъв човек,че съм се научила да се усмихвам и да откривам нещо хубаво и в най-гадните моменти.Радвам се едва ли не на всичко.Е,да не винаги става така,но... аз си знам,че живота продължава и каквото и да стане не е края на света,затова не се оставям да бъда пречупена : ))
да 1 път но беше мн ме болеше все пак след 2 месеца всичко приключи и си продължих живота вече тва го помня като един лош ден в който срещнах тва момиче
Не.Аз разбивам с къртача.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да,коклкото и да го прикривам...
Един човек винаги ми го разбива и след това ми помага да събера парченцата,затова и го обичам толкова много,но явно този път ще се справям сама![]()
sushtoto +1Първоначално написано от bittersweet_dreams
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Мхм, мисля, че вече съм го превъзмогнала
He![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
da![]()
ne sum go preudolqla
daje mai neska go vidqh
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
приятелят ми почина в катастрофа и така и не успях да го преодолея..
ами тогава си мислех,че съм много влюбена и като се подигра с мен ми беше ужасно,но сега разбирам,че не е било истинско...
someone else...