.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Мъчно ми е било на 2 пъти, че съм харесвала някого, но не може да стане нищо, т.е. единия път аз бях на 12, а той - на 23, а втория път нямах смелост дори да се запознаем, но пък и не вярвах, че тогава щеше да стане - бях прекалено стеснителна (този път бях на "цели" 14!).
    Иначе досега съм още с първия си приятел, не знам дали може да се каже, че по някакъв начин ми е разбивал сърцето, когато се е случвало да се караме и да си кажем думи, които да ни наранят дълбоко и които не мислим по принцип...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Da razbivali sa mi sarceto po nai-gadniq na4in ako moje taka da se kaje!Preodolqh go s mnogo trudnosti,bolka i salzi!!!

Oshte ne no ima wreme

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Щом още бие значи не е било истински разбивано.
    Мъка, болка, тъга ок ама всичко се преживява с времето и не смятам че е нужно да драматизирам повече от необходимото.
    И да.

Чак разбито - Не.

Не..Някой са били на съвсем малко от това да го направят,но аз съм такъв човек,че съм се научила да се усмихвам и да откривам нещо хубаво и в най-гадните моменти.Радвам се едва ли не на всичко.Е,да не винаги става така,но... аз си знам,че живота продължава и каквото и да стане не е края на света,затова не се оставям да бъда пречупена : ))

да 1 път но беше мн ме болеше все пак след 2 месеца всичко приключи и си продължих живота вече тва го помня като един лош ден в който срещнах тва момиче

Не.Аз разбивам с къртача.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Да,коклкото и да го прикривам...
    Един човек винаги ми го разбива и след това ми помага да събера парченцата,затова и го обичам толкова много,но явно този път ще се справям сама

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bittersweet_dreams
    естествено...не бих казала че съм го преодоляла напълно но го преглътнах до известна степен все пак раните на любовта не винаги убиват но никога не зарастват
    sushtoto +1
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Мхм, мисля, че вече съм го превъзмогнала

Да...два пъти вече...ма такъв е живота,еби му майката ;]

He
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    da ne sum go preudolqla daje mai neska go vidqh
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

приятелят ми почина в катастрофа и така и не успях да го преодолея..

Град
    In Devil's Castle
    ами тогава си мислех,че съм много влюбена и като се подигра с мен ми беше ужасно,но сега разбирам,че не е било истинско...
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си