- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Биология, Екология или...
....Всичко свързано с човека, животните и заобикалящата Ни среда! Това е тема, в която всички ще можем да констатираме, обсъждаме и споделяме информация за това, което знаем.Надявам се темата да е добра и да има някаква полза от нея.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Дам и аз това мислех да направя, ама сега тъкмо отивам на работа... и реших сега само да пусна темичката, пък после да я дооправя.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ето нещо за екологията:
http://www.nationalgeographic.bg/?ci...=6&issue_id=18
Аз съм решила да следвам екология.
Колко много просто неща може да направи човека и да спомогне за облекчаването на екологичната криза. Уви, никой не го е грижа...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
В супермаркета до нас вече ще има торбички, които се разграждат за 24 месеца. Разбира се, ще са платени и затова сигурно малко хора ще си купуват, но поне почват инициативата.![]()
Първоначално написано от it_ends_tonight_
Mnogo si prava mila az ve4e 3 godina sledvam ekologiq i se nadqvam s neshto da prenesa za spasqvaneto na prirodata
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Капитан планета го е грижааааааааааПървоначално написано от it_ends_tonight_
)
Един съвет от мен - н еучи просто еокология защото има реална опасност да станеш един тъп еколог облечен, като царевица или варел да правиш протести. Истинските еколози обикновено имат много сериозни познания по биотехнологии, медицина, химия и т.н. Само еколозите са... е хайде да не ги обиждам повече. Но Еколог + някоя друга специалност има надежда и да върши реална работа.
Благодаря за съвета, все още съм страшно дезориентирана - дори не знам къде да уча за таковаПървоначално написано от alex
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
В СУ има специалности Биомениджмънт и устойчиво развитие, Биология, Молекулярна биология, Битехнологии, Екология и опaзване на околната среда, Биология и химия,География и биология.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.