- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква храна да направим за купон
Здравейте =]
Тъй като след известно време ще правя купон вкъщи ми се иска да ми помогнете с избора на храна която да е подходqща за събиране от около 20 души. За напитки вече съм помислила - 2 каси бира, 2 Коли, Фанта и Спрайт.
Благодаря предварително. Ако има подобна тема моля за извинение, но аз лично не намерих. =]
Ухаят ти краката в мрака,
изпълват цялото купе,
а влакът тихичко си трака,
на мене малко ми е зле.
Хляб, майонеза, кремвирши и лютив кетчуп
Ами аз съм казала че който ще пие твърд алкохол ще си го носи. Например аз ще си пия и джин с тоник и ще си ги купя само за мене си. А иначе за сандвичите помислих, обаче кат стане вечер ще свършат и пак ще трябва да правя нещо за ядене.А нещо- джин, водка, уиски, мента, мастика?
изпълват цялото купе,
на мене малко ми е зле.
о.О![]()
Много подготовка му удряш май май..
Купуваш разни боклуци,няма кво да се занимаваш,казаха по-нагоре разни чипсове и подобни...Няма да пълниш чушки,ебаси.
А тия неща понякога е по-добре да се вземат колективно,нали и другите да кажат кво искат.
Сърибате пари(освен ако не си решила ти да вземеш всичко де) отивате в магазина и така..
когато свършат сандвичите защо не поръчате пицаа иначе и аз мисля, че без твърд алкохол няма да мине
![]()
![]()
както казаха по-горе задължително трябва да има ядки, които да вървят с бирата, аи не само
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Купона всъщност е за рождения ми ден.и точно затова му удрям тая голяма подготовка. Все пак веднъж в годината се случва да съм сама вкъщи - без мама, тати, кака... А за чипсовете... колко мислите че ще са нужни? =]Първоначално написано от Madness
П.П Благодаря exploitedteen за мнението, но мисля че наистина нямаше нужда да коментираш.
изпълват цялото купе,
на мене малко ми е зле.
Щом искаш храна - поръчайте пица.
Иначе чипс и такива неща звучат добре.
Дали ще е купон за рожден ден,или купон щото ти се прави купон си е все тая общо взето,от гледна точка на яденето и пиенето..
Аз на предния си рожден ден бях в същата ситуация,с ииии кво стана...поръчахме две семейни пици(сан марко без яйце!) купихме кубети,фъстъци,чипсове и не знам си кво...купихме бири,бири,бири май имаше и малко гадна водка и някви газирани безалкохолни и така.Цялата шибана подготовка е половин час,кво си се панирала толкова кой знае кво...
Мисля че реших какво да бъде. Ще взема 2 фамилни пици няклолко чипса и бирени фъстъци. =]
изпълват цялото купе,
на мене малко ми е зле.
аз лично бих те посаветвала да вземеш и др алкохол щот само бира...![]()
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
Ние със сестра ми като правехме купони в БГ купувахме чипсове, ядки, франзели и разни неща за сандвичи, руска, снежанка и разни такива салати, солети.. С една дума всякакви боклучки.
Сандвичите по принцип ги разделяхме и половината седяха в хладилника. След като се изядат тези на масата тогава вадехме другите. Освен това в нас винаги имаше хляб и някакви остатъци от манджа която е готвила баба които в краен случай може да изядат гладните младежи![]()
Взимахме 1 водка, мента, няколко бири и безалкохолни. Гостите си носеха кой каквото иска да пие а ако не стигне имаше денонощен през един блок от нас...
Най-добре ми се струва да има 1-2 пици /голееми/, кутия руска салата, снежанка, хляб, ножове, вилици, солети, чипсове, кубети /евентуално/, някакви сладки, пиене /каквото си прецениш/ и толкова.
И всеки да си маже каквото иска.![]()
Може и лютеница /само да не оклепат всичко гостите :Д/.
What you give is what you get!
ама те купоните не почват ли вечер по принцип...Първоначално написано от lubencet0o
Така като гледам от какъв тип ще е купона, не забравяйте и тортата с мечо Пух![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
OMFG tolkova li ne moje6 da preceni6 kvo 6te ti trqq za edin kupon ...basi sry 4e taka go kazvam ama .... kvo tolkova - piene, bezalkoholni, sandvi4i i gluposti za pohapfane :P
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Имам предвид като стане 5-6 часа. А и не харесвам Мечо Пух.Първоначално написано от Boot
Е джина може да не е само за мен... Сигурно ще си го изпием с една приятелка. Но засега е само мой =]Laughing Laughing Laughing Laughing na nikoi li nqma da davash ot tvoq djin Laughing Laughing Laughing
amm inache chipsove soleti fystucii salati sandvichi nqkakvi salami kashkavalii i tam kakvoto ti si reshishh spored pitietata
изпълват цялото купе,
на мене малко ми е зле.
според мене изобщо не е разумно да има пици, сандвичи и друга тежка храна, щото ако купона е истински, със стабилно пиене - сещаш се кво ше стане с всичката тая хранатака че само някви ядки и МНОГО ПИЕНЕ !!!!!!!!!!!
Пържени каротофи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кюфтетата
и Бургас 63![]()
най-много на купон обичам като се накова вече към 12-1 некой да извади кюфтета и лебец примерно ,ау ау...
алелуя.
Ще земе се напиетеПървоначално написано от lubencet0o
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
За какво ти е ядене, нали е купон?![]()
Взимайте някакви мезета в зависимост от алкохола и толкова. За бирата - бирени фъстъци или обикновени - също стават.
Направете една кофа салата, ако има ракия, вземете кашкавал и някакви салами, луканки, пъстърма и т.н. и друго не ти трябва.
Поне последният път вкъщи така направих - просто прехвърлил съдържанието на хладилника на масата.
Собственост на Canis_Dirus
Виж маце, една каса бира няма да ти стигне посмъртно... По- добре е да ти остане (в което се съмнявам, щото кой не обича бира), отколкото да не стигне, поне според мен... Ако твоите другарчета са като моите, ще ти трябва по каса бира на човек
![]()
А да ти кажа, с 8 литра безалкохолно за никъде не си... Съвет- Иди в някой по- голям магазин (ако си имате Кауфланд, Билла, Метро и т.н.) и купи от онези 3- литровите бутилки с безалкохолно, дето са на стекове :P хем ще имаш, хем няма да се охарчиш... Все пак тука една кола е 2.40... Fuckin' inflation!
Алоо0о0о бирата хубаво... ама другото много малко бе2 каси бира, 2 Коли, Фанта и Спрайт.![]()
Ние за 20 човека бяхме зели 4 каси бира, 4 шишета ракия, 6 Коли, 3 фанти, 3 спрайте, 3 менти и 1 прясно мляко ( за ментата за женските )... Имаше яко зелева салата... домати краставици... солети яко... ф1ст1ци... б1деми.. леблебия... салами нарезазни 3 вида... и всичко изчезна за 1 вечер... останаха само салфетките..![]()
Само ядки и колбаси,другото е нездравословно
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Ти к'во мислиш, че колата е здравословнаПървоначално написано от Orlandovci SS
или бирата
![]()