- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бяла течност
преди 6 дни спах с моя приятел и от тогава имам бяла течност.Това нормално ли е?![]()
![]()
Сигурна ли си, че е точно слад като си спала с приятеля си, може да е просто бяло течение![]()
ем ако е бяла имаш инфекция и по добре да отидеш на гинеколог
но ако е прозрачна няма проблем
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
еми някакво такова бяло е като жиленце... хахахаха аа на генеколог ме е срам да отида...![]()
сички ги е срам ама ако искаш да си здрава и да не умреш след 1-2 година ще отидеш![]()
A nujno li e izob6to da pi6e6 ?Първоначално написано от MELON
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Здравето е над срамаПървоначално написано от different.girl
![]()
Първоначално написано от AceXe
![]()
Как не ви е срам да правите секс, а ви е срам да ходите на лекар, когато се налага?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ама не те е срам да правиш секс, нали?Първоначално написано от different.girl
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това да трупаш мнения някаква фикс идея ли ти е?Гледам, че в хиляда теми си се изказал и то в повечето случаи неподготвен....Първоначално написано от MELON
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
срам те е да отидеш не гинеколог![]()
Според мен щом си започнала да водиш полов живот трябва да си била на ясно че ще се сблъскаш с проблема че трябва да се ходи и на гинеколог било то профилактично...За мен ти не си готова за водене на полов живот ( не говоря за тялото , а самата ти психика )
![]()
![]()
![]()
Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...
tova se polu4ava pri zamarsqvane spox... i na emn ot vreme na vreme mi te4e bqlo te4enie si e.. ot moretata ili baseinite a i nqkoi pyt ot sex se polu4ava... prosto vseki den spazvai higienni navici i 6te s eopravish no na men mi te4eshe dosta vreme sigurno godina dve...
Напълно съм съгласна с GySHkai-Me-F ! Срам я било ха!
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
а такова бяло течение при какво се получава смисал непосредствено след секс/като свършиш/ или след няколко дни
e osven da e bqlo te4enie drugo ne znam kakvo moje da e..ako e mnogo silno po dobre otidi na ginekolog za vseki slu4aiПървоначално написано от different.girl
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
И азПървоначално написано от MELON
![]()
Отиди на гинеколог за по сигурно и ако искаш това бяло течение да се премахне ще трябва да си много упорита .. Не става то туко-така ..