- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бяла течност
Тоз пък и той..Първоначално написано от srpsko_1988
Относно темата: Отивай на гинеколог, щото ако си го правила без презерватив, нищо чудно и да си лепнала нещо![]()
и аз понякога имам бяло течение обаче не водя полов живот и не смятам че има повод чак пък за генеколог..нз аз знам че се получава понякога може и когато си настинал също да се появи..та тъпия ми въпрос е дали тряаа секи който има бяло течение да отиде на генеколог??![]()
in defense of our dreams...
suvsem normalno e i na mene mi se slu4i otidah na genekolog kaza mi ve4emai ne si devstvena a i az emi da.. i kaza aide stavai .. i se usmihnah i zaminah s usmivka![]()
azZ sUM Si AZz I Ne Me EBe Za VasS..!!
www.impulse.bg/siseto0ooo
Първоначално написано от pezataa
По спокойно пич!Мисля че всеки може да сподели своя възглед и начин на мислене....или се бъркам ?!?!Иначе била готова..?! Не я срам да спи с момче .. срам я да отиде на лекар..??? НЕ ме карай да се смея..ПОРАСНЕТЕ МАЛКО БЕ ДЕЦА !!!!
![]()
![]()
При Вас май стана... " Хем сърби...хем боли...
"
![]()
Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...
Първоначално написано от pezataa
Абе хубаво че и се "ебе" ама проблемите които идват след като започне да се води полов живот.. както и да е .. правиш се и ти на многознайко..
Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...
Off стига с тия бели течения, нищо ви няма, ходете еъе форума на мамите те са изписали повече от вас и разбират много повече от вас
Относно гинеколога и срама подкрепям където казаха хем не я е срам да спи с някой хем я е срам да отиде на преглед