.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    iskam da ti go lija
    Sinan Sakic rulzzz

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    iskam da ti go lija
    Тоз пък и той..
    Относно темата: Отивай на гинеколог, щото ако си го правила без презерватив, нищо чудно и да си лепнала нещо

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    и аз понякога имам бяло течение обаче не водя полов живот и не смятам че има повод чак пък за генеколог..нз аз знам че се получава понякога може и когато си настинал също да се появи..та тъпия ми въпрос е дали тряаа секи който има бяло течение да отиде на генеколог??
    in defense of our dreams...

DA

suvsem normalno e i na mene mi se slu4i otidah na genekolog kaza mi ve4emai ne si devstvena a i az emi da.. i kaza aide stavai .. i se usmihnah i zaminah s usmivka
    azZ sUM Si AZz I Ne Me EBe Za VasS..!!
    www.impulse.bg/siseto0ooo

Цитирай Първоначално написано от pezataa
    Цитирай Първоначално написано от GySHkai-Me-F
    срам те е да отидеш не гинеколог Според мен щом си започнала да водиш полов живот трябва да си била на ясно че ще се сблъскаш с проблема че трябва да се ходи и на гинеколог било то профилактично...За мен ти не си готова за водене на полов живот ( не говоря за тялото , а самата ти психика )

Щом се е наебала начи и се е ебало демек е готова ти к'во и се бъркаш в нещата. Тя си знае най добре дали е готова или не

По спокойно пич!Мисля че всеки може да сподели своя възглед и начин на мислене....или се бъркам ?!?!Иначе била готова..?! Не я срам да спи с момче .. срам я да отиде на лекар..??? НЕ ме карай да се смея.. ПОРАСНЕТЕ МАЛКО БЕ ДЕЦА !!!! При Вас май стана... " Хем сърби...хем боли... "
    Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...

срам те е да отидеш не гинеколог Според мен щом си започнала да водиш полов живот трябва да си била на ясно че ще се сблъскаш с проблема че трябва да се ходи и на гинеколог било то профилактично...За мен ти не си готова за водене на полов живот ( не говоря за тялото , а самата ти психика )

Щом се е наебала начи и се е ебало демек е готова ти к'во и се бъркаш в нещата. Тя си знае най добре дали е готова или не

По спокойно пич!Мисля че всеки може да сподели своя възглед и начин на мислене....или се бъркам ?!?!Иначе била готова..?! Не я срам да спи с момче .. срам я да отиде на лекар..??? НЕ ме карай да се смея.. ПОРАСНЕТЕ МАЛКО БЕ ДЕЦА !!!! При Вас май стана... " Хем сърби...хем боли... "
    абе на момичето и се ебе, а не и се ходи на лекар

Абе хубаво че и се "ебе" ама проблемите които идват след като започне да се води полов живот.. както и да е .. правиш се и ти на многознайко..
    Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...

Град
    педя под пъпа
    Off стига с тия бели течения, нищо ви няма, ходете еъе форума на мамите те са изписали повече от вас и разбират много повече от вас

Относно гинеколога и срама подкрепям където казаха хем не я е срам да спи с някой хем я е срам да отиде на преглед

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си