eto edna t1jna istoriq za razbito s1rce ..... bqhme priqteli pove4e ot 4 meseca i za tozi krat1k period az yspqh da obikna vsqka 4ast ot nego , flirtyvahme ot vreme na vreme i o4ite mi blestqha , vsi4ki okolo nas vijdaha 4e s1m vlubena v nego , samo toi be6e kato slqp " ni 4ul ni vidql " i edna ve4er pred komputara v skype bqh na 2 gl1tki bira koito za men sa dostata4ni da mi ob1rnat moz1ka , vidqh 4e e na liniq i zapo4nah 4at s nego , sled nqkolko reda az izt1rsih ni v klin ni v rakav ne6to ot roda na : " q vij tova na profila mi otnasq se za teb ! " na profila si bqh napisala 4e obi4am 1 mom4e i ne si zaslyjava toi da razbere . Posle vsqka stotna ot sekyndata be6e kato godina i vidqh 4e onova moliv4e na profila my se razm1rdva i toi pi6e ne6to , znaeh 4e 6te e ne6to ot roda na " mnogo s1jelqvam , no ni6to ne moje da ima mejdy nas " , v1preki 4e toi e lo6o mom4e k1m " damite " se otnasq naistina milo i mignovenno my napisah 4ao ! razplakana makar i bez vidima pri4ina si legnah oblqna v s1lzi , znaeiki 4e toi nqma da poiska da me vidi pove4e , i s posledni nadejdi sled nqkolko dena my pisah pak ne spomenah ni6to za tova 4e go obi4am ( iskam da znaete 4e az namiram granicata mejdy tova da haresva6 nqkogo , i tova da go obi4a6 ) toi pi6e6e samo otgovori na v1prosite eto 4asto ot hronologiqta bez imenata ni
az : kak si ?
toi : dobre
az : kakvo pravi6
toi : n6
az : skoro ne s1m te vijdala 4ydeh se k1de si
az :
az : tyk li si
az : ?
toi : da
sled kato vidqh 4e trqbva da my vadq dymite s 4engel ot ystata se otkazah da my pi6a i my kazah 4e 6te hodq da se k1pq , ot togava s1m go vijdala samo nqkolko p1ti , toi ne me poglejda6e v o4ite , a sled kato otmine6e izbyhvah v gor4ivi s1lzi za nespodelenata lybov i dokato ne mi pres1hvaha o4ite nikoi , naistina nikoi ne ospq da gi spre , priqtelkite mi mi razkazvaha vicove , g1deli4kaha me , dori krasivata prikazka za men i nego neyspq da me spre da pla4a ... az o6te go obi4am , neznam za6to no samo dokato go vidq i mi se iska da my se hv1rlq na vrata i da go razcelyvam po strastno ot kolkoto mojete da si predstavite , za jalost tova nikoa nqma da se sly4i ................
izkreno se nadqvam moqta istoriq makar i sempla da vi e trognala pone malko , znam 4e v tezi redove mnogo ot vas 6te otkriqt i 4ast ot svoqta istoriq za nespodelena lubov , molq vi za mneniq dali spored vas ima pone ni6tojna v1zmojnost toi da me haresva ili prazniqt my pogled v migovete v koito e poglejdal k1m men sa otrajenie na 4yvstvata my .
Модерирано от Барби
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.