.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Харесвам я ,но...

От 1-2месеца много си падам по едно момиче ,но тъпото е ,че не я познавам ,а и съм нямал поводи да се запозная с нея и нямаме общи познати ,които да ме запознаят... От няколко дена не мога да спра да мисля за нея и все мисля как да я заговоря ,но все се притеснявам как ще реагира и т.н. Сега мисля да и пиша в един сайт за запознанства където има регистрация ,но според мен не е удачен вариант.Дайте съвет какво да правя..

Град
    v nas :P
    emi da moje da go napravi6 6tom nqmate ob6ti poznati koito da vi zapoznaqt i tva e re6enie prosto se pristra6i znae6 li moje i tq da te haresva no da ne znae kakvo da pravi to4no kato tebe probvai nqma da sajalqva6

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Всеки човек е различен. Не мога да гадая дали ще и стане кофти, ако отидеш да се запознаеш с нея просто ей така или напротив. Също незнам дали не би и харесало повече да се запознаете в нета... Аз например съм прям човек и ако някой иска да се запознае с мен, ще ми е приятно да дойде и да ми каже 'Така и така.. искам да се запознаем . Казвам еди си как' както правя и аз... и така...а не някой в скайп например и после да очаква нещо..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Заговори я с усмивка .Повечето хора се чувстват добре,когато видят,че ти е приятно с тях.

Ами аз най-добре бих реагирала ако го направиш направо..без скайп и т.н....просто отиди при нея и я заговори..задай и някакъв въпрос..се тая какво..
    '' Fortuna favet fortibus!''

Град
    Пловдив
    гръмни са

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Какво чакаш още, отивай и заговаряй момичето Аз също си падам по едно момче, но пусто не мога да го заговоря и ме е много яд, затова не му мисли
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Пиши и в сайта за запознанства

Виж сега, каквото и както и да го обмисляш няма да стане така, както го искаш. Гласът ти ще се изтъни, краката ще ти се свият и разтреперят, и тя ще го забележи, така не бива, въпреки че винаги е така. Има два начина: начинът на баща ми: отиваш й и казваш: "удари ми шамар" (убеждаваш я тя го прави) и ти я целуваш, така че ако не й е харесало всичко да свърши добре, без шамари после. Другият вариант - моят, но аз я познавах моята приятелка от преди това, без нищо да и казваш буташ я на земята, с някакво подсечка и й даваш една много здрава целувка! Но ти препоръчвам да не го правиш по интернет, намери повод, ако знаеш къде живее, занеси й цветя, помоли я да излезете и да се запознаете, и всичко ще си дойде на мястото, бъди убедителен, а не снизходителен и най-вече срамежлив!

Престраши се.Пиши й. Успех!
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Голям фен Аватара на asasfdf
    не му мисли, а се запознавай..надали е някакво велико по-висшо същество, че да имаш някакви притеснения..

Град
    РЮАР

Re: Харесвам я ,но...

а и съм нямал поводи
    Това, че си я харесал не е ли повод да се запознаеш с нея

Пиши й в сайта.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lollipopche
    znae6 li moje i tq da te haresva no da ne znae kakvo da pravi to4no kato tebe probvai nqma da sajalqva6
    дааа бе по темата: абе и да те отреже кво ти пука?!! опитай!! и по-добре е ли4но да се запознае6 с нея отколкото да й пи6е6 . тя може дори и да не те забележи в тоя сайт, зн ли колко мн на ден й пи6ат? да не мисли6 4е ги помни?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    и при мен е така..само че аз му имам скайпа и тела..но на живо само се разминаваме..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си