.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос за Nokia 5310 XpressMusic

Здравейте Ще помоля хората които имат такъв gsm да ми помогнат Таа имам един въпросчец за Nokia 5310 която си купих днес. Значи нали трябва да се изтощи напълно батерията и да се зареди (2 пъти). Днес я изтощих (чак телефона сам се изключи ) и после вкарах зарядното да се зарежда, обаче телефона неставаше да се пусне( сигурно около 5-6 пъти най малко да съм го натискала за да се включи).Ок.. включи се, обаче ми излезе само една батерийка на един фон и се зарежда(там мърда се нагоре надоло ).Немога да получавам обаждания нито аз да се обаждам.Така ли трябва да бъде? И ако е така, когато се зареди тази батерийка вече ще мога ли да работя с телефона нормално ?

ами той като ти показва само тази батерийка дето мърда май не е включен, ама сега го остави да се зареди 12 часа и после си го бъзикай със здраве

пс: пробвай да го извадиш от зарядното, да го включиш и пак го сложи да се зарежда, ама е по-хубаво да го зареждаш тия 12 часа изключен

мерси за помоща... аз ей сега го гледам че тази батерйка е вече до горе и не се мърда и го пуснах пак отгоре и се включи.. ама следващия път пак така ли да го оставя да се зарежда ?

следващия път както искаш... само първия път 12 часа (нали ти е чисто нов) и го оставяш 12 часа без да гледаш че пише че е заредена

aха ясно.. аз не съм го излючила от зарядното само го включих самия телефон напр да говоря (ама аз няма ) сега като е така включен нали не е проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си