- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- списание Браво :)
Не мисля, че темата е за тук, но видях че има за Хай клуб и затова ще я пусна тук...
Иначе феновете на списанието могат да пишат тук за броевете и интересни теми. Харесва ли ви списанието? Често ли си го копувате или само когато няма какво да четете?
пишете...
Нарушена т.1
moderated by oth_fenka
Da tova spisanie e super. Ot dve godini nasam ne sam izpusnala edin broi![]()
![]()
Взимах си тия лайна (+ Хай Клуб) в 7-8 клас заради плакатите основно... не знам къде ми е бил акъла.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
бе аз си го взимам само като иам много свободно време и не съм в нас.Леко е тъпо ама....
Взимам си го, като пътувам някъде или съм извън града. тъпичко ми е понякога, ама си губя времето с него
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Тва си го взимах преди година-две,
вече си взимам други![]()
Не не си го вземам..Не го намирам за интересно. Статиите не привличат с нищо нито вниманието ми, нито интереса.ПРедпочитам списания от типа на Космополитън
...
Списания на такава тематика отдавна съм ги зарязала, не пишат нищо по-интересно от това, което мога да го намеря и в интернет![]()
Много е глупаво това спосание.
Статиите са скучни,а пък да не говорим эа рубриката с проблемите,иэпратени от читатели...може би эа деца на 10-11 ще е интересно.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Първоначално написано от EmanueLa^_^
![]()
![]()
![]()
az si go vzimam mnogo e qko i vinagi ima ne6to koeto da mi hvane okoto ima interesni ne6ta![]()
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
baby_v_ фенка си на Ванеса, а? Ще ходиш ли на премиерата на Hsm3 на 21 ноември?? хихи..
До преди 2-3месеца си го взимах редовно,но вече не!От цялото лято имам само 2 броя![]()
Аз не бях си го взимала от поне година,но миналата седмица като заминавахме на море с компанията реших да си го вземаПоне да имам какво да чета в колата ... Забелязах,че списанието е станало доста тъпо и определено другата седмица като заминаваме пак на море няма да направя грешката да си го взема
![]()
Що бе, готино е списанието... горе-долу... за убиване на време... абе незнам![]()
da razbira se :P dai si skypeПървоначално написано от magity
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
ами аз лично не си го купувам но една приятелка си го купва и аз намазвам по край нея дa прочета някои статия![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
пиши ЛСПървоначално написано от baby_v_
![]()
списанието е прекалено детско преди две-три години го копувах но сега не..
Да купувам си го и ми харесва, а и пускат готини клакати.![]()
списанието е свежарско, веднъж реших да си го купя за убиване на времето и взех че се зарибих
Fuck you You fucking Fuckers