.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Крак

Град
    Русе

Крак

Здравейте...Днес докато си гледах краката и до глезена ми се едно ми е излязла нова костица като топченце е..доста се учудих какво може да е . Не ме боли. На някой друг случвало ли му се е такова нещо и дали има място за притеснение..?
    ...

Повече от фен
    Град
    sofia
    нарича се мускул...

Аха,аз имам няколко на краката. Може да имаш вповече калций в организма,иди при личния лекар да ти пусне изследвания за белтък,фосфор и калций и после направление за ортопед. Той ще ти направи рентген и ще ти каже дали може да си стоиш с него или трябва да се премахне.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    нарича се мускул...
    чесно ли???
    ...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    Аха,аз имам няколко на краката. Може да имаш вповече калций в организма,иди при личния лекар да ти пусне изследвания за белтък,фосфор и калций и после направление за ортопед. Той ще ти направи рентген и ще ти каже дали може да си стоиш с него или трябва да се премахне.
    Аа ти ходила ли си на лекар и какво ти каза той? Моето е едно и е твърдо кръгло като костица, само че кръгла..Аз зимата си изкълчих крака нз дали може да е от това станало
    ...

Мисля,че е същото,макар че не съм лекар да кажа. Иди на отропед да ти сложи диагноза,но първо си вземи направление от личния.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    Русе
    Мерси за отговора
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си