Здравейте...Днес докато си гледах кракатаи до глезена ми се едно ми е излязла нова костица като топченце е..доста се учудих какво може да е . Не ме боли. На някой друг случвало ли му се е такова нещо и дали има място за притеснение..?
...
нарича се мускул...
Аха,аз имам няколко на краката. Може да имаш вповече калций в организма,иди при личния лекар да ти пусне изследвания за белтък,фосфор и калций и после направление за ортопед. Той ще ти направи рентген и ще ти каже дали може да си стоиш с него или трябва да се премахне.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
чесно ли???Първоначално написано от la4ezara
![]()
...
Аа ти ходила ли си на лекар и какво ти каза той? Моето е едно и е твърдо кръгло като костица, само че кръгла..Аз зимата си изкълчих крака нз дали може да е от това станалоПървоначално написано от Slun4evko
...
Мисля,че е същото,макар че не съм лекар да кажа. Иди на отропед да ти сложи диагноза,но първо си вземи направление от личния.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Мерси за отговора![]()
...