.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Нервност

Нервност

Здравейте, моето не е точно здравен проблем, но бих искал да ми помогнете. Много съм нервен. От няколко месеца насам само се нервя и се ядосвам дори и за най малкото нещо. Защо така? На 15 години съм. Възможно ли е да е от пуберета ??? Какво да правя?
    everybody's singin'

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami nameri si uspokoitelno, nameri ne6to da pravi6, koeto da te raztovarva- az namerih muzikata i diganeto na jeleza (fitness) tam si izkarvam celiya yad i posle hi4 ne se nervya i taka spokoino spya... i puzelite mi pomagat, no ako e nyakav fizicheski trud- po-dobre
    we'll die alone like a stone ^^

Pii valerqn4e pomaga... No vse pak nedei da prekalqvash

Супер фен

:)

aaa pi4... i as naskoro mnogo se nervirah 4e za super malko 6tqh da ostana na lqtoto na popravitelna... i zapla6ih zamestnik direktora 4e 6te go nadena s edna otverka v gurloto ot kadeto celiq klas se spuka da se smeee hihi zemi pini 2-3 biri i 6te se ospokoi6 as taka pravq

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Hormona te e prasnal, spoko, nqma ti ni6to. Piivai bilkovi 4ai4eta za uspokoenie.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

TheBEST
    Guest

NERVEN?

Tova koeto bih ti preporachal s moia ...bogat opit e da si biesh pone po edna chikiia na den za da si spokoen. Opitai i shte razberesh che sum prav! Ne te bazikam

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    emi moje i da e ot nego da no moje da e i ot drugo nai dobre zapo4ni da piesh valerian da se uspokoish slushai hubava muzika i taka!

Голям фен
    Град
    sofia
    nameri podhodqsh na4in 4rez koito da relaksirash i da si izkarash vsi4kite tezi nervi, neznam vuzmojno e da e neshto ot hormonite po wreme na puberteta no... towa ne e pri4ina da bezdeistwash

Re: Нервност

Цитирай Първоначално написано от Teen-cho
    Здравейте, моето не е точно здравен проблем, но бих искал да ми помогнете. Много съм нервен. От няколко месеца насам само се нервя и се ядосвам дори и за най малкото нещо. Защо така? На 15 години съм. Възможно ли е да е от пуберета ??? Какво да правя?
    Тъй, тъй, тъй, купи си нещо меко за ритане- голяма плюшена играчка, надуваемо нещо голямо(кукла или дядо Коледа). Другото е - пий валериан. Аз също съм много нервен, това не се отразява мноо добре на дъските ми, като се ядосам и даската си отива...можеш също така да ходиш по-често на село. За един ден на село си изпускаш нервите които ще те тормозят близкия месец, толкова се нервираш като отидеш там, че...после си толкова спооен
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Супер фен
    Град
    sofia
    ima edni hap4enca na bilkova osnova menta glog i valerian

Guest
    abe hora za6to vseki prepory4va valeriani i takiva raboti ?????/ nedeite taka!!!!
    ot hap4eta polza nema
    am az sum na 18 i cql jivot sum nervna ama adski nervna . e taka sedq si i se nervq ot ni6to i nz kak da se spravq s tva oba4e opredeleno ne bih pribegnala do hap4eta ....

Валерианът е билка, не е точно синтетично хапче. Доколкото знам няма много противопоказания. Може вместо хапче, да се пие чай. Единственото с което трябва да се внимава е пристрастяване от прекомерна употреба (както със всичко).

И все пак, когато съм нервен, гледам да избягвам много контакти с хора и търся начини да изразходвам цялата си енергия. Например се качвам на колелото, избирам си някой маршрут и когато усетя умора тръгвам да се връщам. Докато се прибера вече е започнало да ми причернява чак. Няма и следа от нерви след това. Но е най-добре всичко да се прави, на тихо и спокойно място (извън града или в зала). За около 2 часа интензивно натоварване всичко ще ти е минало.
    Трябва ти движение и ще се отърсиш от цялата дребнавост която те е обхванала. Дори в момента може и аз да те дразня като ги четеш тия простотии, точно защото си на компютъра и не се движиш.
    Разликата между мъдростта и глупостта може да е няколко секунди.
    Цели се в момента, а не в мястото.

Град
    Варна
    Спокойно от възрастта е и аз съм така.. нервя се за най малкото ..понякога ми иде да блъсна някой в земята.. ама ми минава..ко да са прай..излизай с приятели забавлявай се и не мисли много много за това..то колкото повече си мислиш че ти е нервно и още по нервно ти става..дори от внушение.Споко ще ти мине
    Който е приятел на всички, не е приятел на никого...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe hora za6to vseki prepory4va valeriani i takiva raboti ?????/ nedeite taka!!!!
    ot hap4eta polza nema
    +1
    Който е приятел на всички, не е приятел на никого...

Повече от фен
    Град
    sofia
    чети книги

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си