- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предствителки на Avon
Здрасти от г/д два месеца съм представителка на аvon и ми е интерестно има ли "колежки" тук (:
kakvo pe4eli6 ot tovA!? iMAM MNOGO MOI fr predstavitelki i kato gi popitam te se ne mi kazvat
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ем да ти кажа на месец 10-20 лв които отиват за продукти смисъл зиам си кремчета парфюми един вид безплатно....По-принцип е 15% от порачката са за тебинад 90 са 20% и над 180 25% което си е супер
![]()
ии аз това се 4удя.. 1 фр е дистрибутор и никога не и излизат парите и винаги додава от себе си.. кфо пе4ели нз![]()
Ем нз на мени сичку ми се получава ,, Яку е по-принцип се печели малко но е яко да инвестираш в продукт особено така наречената "нетна оферта" която е само за представители и там супер мноу продукти са ти с намаление 75% оЛЕЕЕ КФА РЕКЛАМА ПРАЯ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az sum distributor :P ama az ne za pe4lbata makar 4e i neq q ima (kogato ne si poru4vam) vednuj imah 50 lv pe4alba ama ina4e vse si poru4vam po ne6to i taka
Eееее колежке![]()
![]()
![]()
и аз съм колежкапредставителка съм от май мисля... и аз не издържам без да си поръчам поне 1 нещо
а от следващата поръчка поне 5 неща съм си харесала.... и етооо парите отидоха
![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Да бе мани...Маика само вика сабираи ги за да не ни искаш на месец по 70-80 леа да ги плашташ....Ама уви....Мани аз не само че печалбата харча ми и отгоре с по 10-15 леа
![]()
![]()
някои казват каква ти е ползата щом ти пак ги дааваш за козметика? но аз съм оптимист и отвръщам че поне тия 20 лв например няма да се чудя как да ги събера за някой парфюм например а ще ги инвестирам директнотака че полза винаги има
която нямаше душа,
нямаше срам,
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
дамзПървоначално написано от {MooN_FloWeR}
![]()
еми аз не,но майка ми е дистрибутор от...незнам точно но сигурно има 3,4 години и вече въобще не прави поръчки...омръзна и само да се занимава и като някой иска нещо си правят партия с една нейна колежка...
Аз също съм представител (заедно с майка ми) и наистина парите от отстъпката винаги ми отиват заради тва,че съм си поръчала нещо от каталога....
Но поне продуктите си заслужават...
![]()
И аз съм представител и съм напълно съгласна 4е полза има дори и 20 лева да са.Освен това продуктите са супер ка4ествени и с тие 20 лева можеш да си купиш нещо стойностноПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
е 20 лева пак са нещо. Аз имам две познати, които са дистрибуторки и на месец са влизами чисто 300 лева пък обикновено печелят по 150 ... Зависи колко продажби си иамш, всичко зависи от теб самата.
mindscan
ем задължително ли е да си над 18 за да си представител ?!?
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Здрасти колежкеПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
![]()
А до колкото до това че нищо не се печели - аз не го правя заради парите а заради удоволствието!!! Харесва ми да се занимавам с козметика!!! А и така си поръчвам неща с отстъпка!!!
Задължително е.Оба4е може някои от родителите ти да се води представител а ти да работиш.По документи майка ми е представител оба4е аз се занимавам с това много пове4е от неяПървоначално написано от ivito_13
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
+1 само че аз се занимавам с абсолютно всичко тя само се води...Първоначално написано от dark_shadow_f
![]()
![]()
a moje li da mi obqsnite che neshto s1m se navila i az da stavam.. ako naprimer ne s1bera mn por1chki i togava kvo stava? i kvi sa teq otst1pki?
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
парите които получаваш![]()
която нямаше душа,
нямаше срам,
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Защото не и плащат, затова не и излизат или не си смята таксите и брошурите, че и те се плащатПървоначално написано от Inlofee*
от 2 години съм представител и ползата е, че колкото по-голяма поръчка направиш, толкова по-голям процент получаваш. Получаваш разни безплатни материали - парфюми, червила, кремове и т.н. и т.н. Всеки нов продукт за представителя е с отстъпка или на промоционална цена
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy