.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Предствителки на Avon

Здрасти от г/д два месеца съм представителка на аvon и ми е интерестно има ли "колежки" тук (:

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    kakvo pe4eli6 ot tovA!? iMAM MNOGO MOI fr predstavitelki i kato gi popitam te se ne mi kazvat
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ем да ти кажа на месец 10-20 лв които отиват за продукти смисъл зиам си кремчета парфюми един вид безплатно....По-принцип е 15% от порачката са за теби над 90 са 20% и над 180 25% което си е супер

ии аз това се 4удя.. 1 фр е дистрибутор и никога не и излизат парите и винаги додава от себе си.. кфо пе4ели нз

Ем нз на мени сичку ми се получава ,, Яку е по-принцип се печели малко но е яко да инвестираш в продукт особено така наречената "нетна оферта" която е само за представители и там супер мноу продукти са ти с намаление 75% оЛЕЕЕ КФА РЕКЛАМА ПРАЯ

az sum distributor :P ama az ne za pe4lbata makar 4e i neq q ima (kogato ne si poru4vam) vednuj imah 50 lv pe4alba ama ina4e vse si poru4vam po ne6to i taka

Eееее колежке

и аз съм колежка представителка съм от май мисля... и аз не издържам без да си поръчам поне 1 нещо а от следващата поръчка поне 5 неща съм си харесала.... и етооо парите отидоха
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Да бе мани...Маика само вика сабираи ги за да не ни искаш на месец по 70-80 леа да ги плашташ....Ама уви.... Мани аз не само че печалбата харча ми и отгоре с по 10-15 леа

някои казват каква ти е ползата щом ти пак ги дааваш за козметика? но аз съм оптимист и отвръщам че поне тия 20 лв например няма да се чудя как да ги събера за някой парфюм например а ще ги инвестирам директно така че полза винаги има
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    някои казват каква ти е ползата щом ти пак ги дааваш за козметика? но аз съм оптимист и отвръщам че поне тия 20 лв например няма да се чудя как да ги събера за някой парфюм например а ще ги инвестирам директно така че полза винаги има
    дамз

Голям фен
    еми аз не,но майка ми е дистрибутор от...незнам точно но сигурно има 3,4 години и вече въобще не прави поръчки...омръзна и само да се занимава и като някой иска нещо си правят партия с една нейна колежка...

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    АЗ!
    mindscan

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Аз също съм представител (заедно с майка ми ) и наистина парите от отстъпката винаги ми отиват заради тва,че съм си поръчала нещо от каталога.... Но поне продуктите си заслужават...

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    дамз
    И аз съм представител и съм напълно съгласна 4е полза има дори и 20 лева да са.Освен това продуктите са супер ка4ествени и с тие 20 лева можеш да си купиш нещо стойностно
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    е 20 лева пак са нещо. Аз имам две познати, които са дистрибуторки и на месец са влизами чисто 300 лева пък обикновено печелят по 150 ... Зависи колко продажби си иамш, всичко зависи от теб самата.
    mindscan

ем задължително ли е да си над 18 за да си представител ?!?

Re: Предствителки на Avon

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Здрасти от г/д два месеца съм представителка на аvon и ми е интерестно има ли "колежки" тук (:
    Здрасти колежке

А до колкото до това че нищо не се печели - аз не го правя заради парите а заради удоволствието!!! Харесва ми да се занимавам с козметика!!! А и така си поръчвам неща с отстъпка!!!

Цитирай Първоначално написано от ivito_13
    Задължително е.Оба4е може някои от родителите ти да се води представител а ти да работиш.По документи майка ми е представител оба4е аз се занимавам с това много пове4е от нея
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от dark_shadow_f
    Цитирай Първоначално написано от ivito_13
    Задължително е.Оба4е може някои от родителите ти да се води представител а ти да работиш.По документи майка ми е представител оба4е аз се занимавам с това много пове4е от нея
    +1 само че аз се занимавам с абсолютно всичко тя само се води...

и аз и аз.. преди 1 година станах

a moje li da mi obqsnite che neshto s1m se navila i az da stavam.. ako naprimer ne s1bera mn por1chki i togava kvo stava? i kvi sa teq otst1pki?
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

парите които получаваш
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Град
    Банско
    Цитирай Първоначално написано от Inlofee*
    ии аз това се 4удя.. 1 фр е дистрибутор и никога не и излизат парите и винаги додава от себе си.. кфо пе4ели нз
    Защото не и плащат, затова не и излизат или не си смята таксите и брошурите, че и те се плащат от 2 години съм представител и ползата е, че колкото по-голяма поръчка направиш, толкова по-голям процент получаваш. Получаваш разни безплатни материали - парфюми, червила, кремове и т.н. и т.н. Всеки нов продукт за представителя е с отстъпка или на промоционална цена
    So that each and every woman could find her perfect guy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си