- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неловка ситуация
Преди няколко дена ходих на купон и вискчките ми приятели си имаха момичета без мен .... огледах се и видях едно супер момиче което също беше самотно след известно време всички започнаха да се целуват само ние се спогледахме и беше доста неловко
Въпроса ми е следния да я поканя ли на кафенце след неловкате ситуация ?
защо не...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
опитай![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ami,ako si si q haresal,davai.Nqma ot kakvo da se pritesnqvash.Nishto tolkova nelovko ne e stanalo.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ти не си действал когато му е било времето сега ш'е ми я кани на кафе...![]()
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
...
йеапПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Ъ-ъ-ъ само не разбрах,защо не я целуна тогава?Нали знаеш...казваш и няколко мили думи там и оооп
Предполагам няаше да получиш шамар
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Покани я, нищо не губиш![]()
щот не ме познаваш, за тва говориш такаПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
А по темата: ситуацията не е много неловка, за тва я покани, нищо няма да загубите. То не е задължително да се хванете може и само фр да си останете![]()
След дъжд качулка са казали хората - защо по дяволите не се сети да идеш при нея тогава?! Да завържеш разговор а-у...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
трябвало е да действаш на време,испуснал си най-удобният момент но нищо не си загубил де покани я на кафе![]()
ОпитайНищо няма да загубиш ... Ако не се получи здраве да е
![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
+1 НО все пак я покани![]()
+1\Първоначално написано от gree_girl
/
Изпуснал си златна възможност, но не е късно да се поправиш де..Покани я![]()
♥ ♥ ♥
Е.. вярно че си изпуснал момента, но .. по-добре късно отколкото никога![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
трябвало е още тогава да я загвориш на купона. имал си по- голям шанс. А защо не си го направил?
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
покани я ,тъкмо ще спчелиш може би и нея.Ще поправиш грешката си![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Само едно допълнение от мен:
Не я кани на "кафе", а й предложи да "излезете".
Смисъл, имало е периоди, в които не ми се е ходело на кафе и е ставало тъпо когато якой ми каже кафенце, тва онва, макар да е имал предвид просто да излезем да се видим.
Абе, искам да кажа да внимаваш какво говориш.![]()
Напълно съгласна съм с черито.Действай можеш само да спечелиш!Не виждам какво можеш да загубиш.Първоначално написано от cherinka