- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е...?
Здравейте!
Кажете нормално ли е...?
значи когато сме някъде с приятеля ми примерно в някоя градинка с приятели и двамата се усамотим на някоя пейка и той почне да ми бърка мен ми е адски кеф обаче когато почне да си играе с клитора ми и мен ми е от една страна приятно но от друга се едно изпитвам няква адската болка и не мога да я търпя..но не е точно болка някво странно е и едвали не цялата почвам да се гърча...странно е така като го обяснявам, но.......
Та кажете и при вас момичета ли е така и нормално ли е, а ако не е но ви се еслучвало какво сте правили за да не усащате това ....нз как да го нареча...?!?!?!![]()
obi4am si bebeto :*
Еми клитора е доста чувствителен и понякога докосването му директно с пръст е болезнено.
А както го обясняваш, по скоро ти е много кеф.![]()
И при мен понякога е мн чувствителен и само при леко докосване ме заболява.Първоначално написано от Bellatrix
А тя наистина както го е обяснила все едно и е супер яко;P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами нормално е ако пръста не му е навлажнен да те боли.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Бе ти да не си получила оргазъм без да разбереш ве?![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
и при мен се е случвало,но както казват другите-клитора е много чувствителен,приятеля ти просто трябва да внимава малко повече с движенията![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
напълно нормално е.и аз съм го изпитвалапросто му казвай къде ти е приятно и къде усещаш това "раздразнение"
повярвай..дори е възбуждащо за него :P
Това се нарича ОРГАЗЪМ миличка. Свиквай!Първоначално написано от Green`Sky
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Оргазъм е това
\Първоначално написано от BaBy_bS
/
Може би си изпитала оргазъм ..Друг път изпитвала ли си...?
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Може да не е изпитала оргазъм , може просто приятеля й да я натиска доста силно по клитора и от там да се получава това "гърчене" . Е а може и оргазъм да е ама предполагам тя щеше да разбере![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
тва не е нормално! отивай на лекар веднага..![]()
![]()
![]()
Let's get drunk tonight!
Първоначално написано от darenka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teh Awesome Juda