- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За колко време го/я забравихте?
С него не ходех много време 12-тина дни. но много го обичах(или по-скоро бях адски влюбена) и ми беше трудно да го превъзмогна. Трябдваше ми пловин година + 1 отпъщение, което му спретнах, за да го изкарам от сърцето и ума си. И все пак още го помня. Помна как изглеждаше, някои случки, но нищо повече. помня и уроците, които научих покрай тази "връзка". А и съм горда, че отстоях на себе си, на принципите си и не направих нищо по-интимно с него, защото щях да съжалявам изключително много днес.
Ходехме малко ,но за мен това беше първата любов и до ден днешен ..след повече от година все още не съм го забравила и го обичам както го обичаш и докато беше с менПървоначално написано от malka^ku4ka
![]()
Ходихме 3 месеца, забравих го за 1на година на адски мъки. о.0
А иначе най-много съм страдала при 1вата ми любов, която така и не ме отрази - година и половина. :/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Около 2 месеца. За да го забравя...Още преди да скъсаме го бях забравила... Първата истинска любов и първата връзка...Хм.. Мисля, че е до човек. Едни могат да ги забравят,други да ги помнят,но да не си признават и трети да ги помнят и да си признават....Първоначално написано от malka^ku4ka
Можеш да забравиш,ако имаш силна воля.А и донякъде това не е забравяне,просто вече не се сещаш със същата тръпка за въпросния човек.
Okolo 6-7 mececa,no otvreme na vreme pak bqhme zaedno(nqkolko ve4eri sled kato skasahme)!Mi okolo 1-2 godini mi trqbva6e da go zabravih!!!Mn go obi4aH!!No se radvam 4e vsi4ko priklu4i i 4e uspqh da go ZABRAVQQQQQ!!!!![]()
![]()
![]()
4 дена......и сега вече 5-ти месец мисля само за него.Правя се,че не ми пука и че съм го превъзмогнала,но.......
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
1 година ми беше нужна на мене![]()
Че ти в гроба била ли си,или въобще говорила ли си с някои от гроба,като почнете да се правите на интересни с изводите си за живота а сте на 17 сте ми ацки смешниПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Иска ви се, ама не става. Избледняването не е като забравянето. Всички помним, не ми се правете.Първоначално написано от malka^ku4ka
не забравям ...неискам и не бих.може да съм станала безразлична..или чувстата ми да са поотихнали...но не забравям .с последния си приятел ходих 9 месеца...едни от наи щастливите ми мигове..но знам и защо и как се разделихме ..това също незабравям
и истинската първа любов винаги си гори в сърцето...а само първата ..да забравя се ако е била незначителна
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Колко време.... 4 дни.
5 години не ми стигнаха да го забравя, заради което сме отново заедно вече 1 година ...![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
vednaga razbirase sled kato q razbihahahahah
treniram dokato padna kato stana pak produljavam
не сме ходили... но ми трябваше цяла година да го забравя
Първоначално написано от Riot
emi trudno se zabravq purvata lubov mn trudno
И ние не сме ходили, но вече минава година и дори да знам, че нищо няма да стане, той е тук![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
hm zavisi ot choveka spored mene ... S posledniq mi priqtel se razdelihme predi 2-3 sedmici .. bqhme zaedno 1godina iiii ami lipsfa mi oshte, no sum sig 4e she go zabravq . Vinagi uspqvam .. ama se pak nai-lesniq nachin da zabravish nqkogo e kato se zabiesh s dryg .. ot opit go znam ; ) v nachaloto ti e gadno, posle svikvash s noviq i taaaaka, dokato ne se razdelite ... iii procesa se povtarq ;D i otnovo, i otnovo .. KRugovrata na jivota .. tva e
![]()
+1Първоначално написано от faith---
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Още не съм я забравил.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you