- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мамка му...
Да направих го..писах му смс след дълги колебания.....ноооо той си има приятелка и ми ее някфо кофти,ноо като си помисля че тя дори не го обичааа ии постоянно му изневерява ме отвръщава тази мисъл....пък и той ме заглежда постоянно говорим си..но само може би като приятели(от скоро се познаваме)притеснявам се как ще приеме този смс...не искам пак да съм с разбито сърце искам да го спечеля...![]()
браво,че си проявила кураж,но откъде,по дявалите, знаеш,че тя не го обича,това само тя си го знае![]()
Я кажи точно кфо пишеше в смс-а![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Kogato nebeto stane rozovo i vodata zelena, kogato cvetqta stanat grozni, angelite loshi, kogato sarceto mi spre da bie,togava ste spra da mislq za teb!Хах тфа обич ли е да ходи да му изневерява с целият град ?!?!
![]()
Ти си била там и си видяла ли ?Първоначално написано от Liglichkb
A qui
Чек ся че явно съм пропуснала подробноститеПървоначално написано от Liglichkb
Значи ти го харесваш,той си има гадже,което (може би) му изневерява и ти реши да му пишеш този СМС.Така ли е? Авие ходили ли сте преди?
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
хах ми да виждала съм я..ама явно таз вечер няма хубави отговори по темата ;]
Боже мой,щом целият град знае,значи и той знае и явно я обича щом не вярва на долнопробни клюкари.а относно смса зощо не му написа какво чустваш,а си използвала клишета,аз лично много повече бих се трогнала на нещо истинско,колкото и смешно и просташки да звучи,отколкото нещо което са го чували поне 40 човекаПървоначално написано от Erica
![]()
JuSt a kId [*_-] от скоро се познаваме...
NaNa_SladuRana ...че те ходят от 1 2 седмици и целият град я знае без той... представяш ли си![]()
е ти така кажи,по-добре го оттърви от нея![]()
Точно от тфа се притеснявам той как ще приеме мен?! До вчера една приятелка а днес като момиче което го харесва...
малко си се изсилила с тоя смс, не мислиш ли?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да,наистинаПървоначално написано от sladur4etyYy
щеше да е по добре лице в лице всичко да му изясниш,защото от този смс най-много да се изсмее,извинявай но не съм фен на клишетата
![]()
+1 Браво !!!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
и аз мисля,че малко си избързала с този СМС,с който най-многото си го объркала!Но е хубаво,че си имала тази смелост да му признаеш ,защото някой хора я нямат=D>
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
И аз смятам, че си избързала, но се надявам и той да има симпатии към теб.