.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Мамка му...

Мамка му...

Да направих го..писах му смс след дълги колебания.....ноооо той си има приятелка и ми ее някфо кофти,ноо като си помисля че тя дори не го обичааа ии постоянно му изневерява ме отвръщава тази мисъл....пък и той ме заглежда постоянно говорим си..но само може би като приятели(от скоро се познаваме)притеснявам се как ще приеме този смс...не искам пак да съм с разбито сърце искам да го спечеля...

браво,че си проявила кураж,но откъде,по дявалите, знаеш,че тя не го обича,това само тя си го знае

Град
    Париж
    Я кажи точно кфо пишеше в смс-а
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Kogato nebeto stane rozovo i vodata zelena, kogato cvetqta stanat grozni, angelite loshi, kogato sarceto mi spre da bie,togava ste spra da mislq za teb! Хах тфа обич ли е да ходи да му изневерява с целият град ?!?!

Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    Kogato nebeto stane rozovo i vodata zelena, kogato cvetqta stanat grozni, angelite loshi, kogato sarceto mi spre da bie,togava ste spra da mislq za teb! Хах тфа обич ли е да ходи да му изневерява с целият град ?!?!
    Ти си била там и си видяла ли ?
    A qui

Град
    Париж
    Чек ся че явно съм пропуснала подробностите Значи ти го харесваш,той си има гадже,което (може би) му изневерява и ти реши да му пишеш този СМС.Така ли е? Авие ходили ли сте преди?
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

хах ми да виждала съм я..ама явно таз вечер няма хубави отговори по темата ;]

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Боже мой,щом целият град знае,значи и той знае и явно я обича щом не вярва на долнопробни клюкари.а относно смса зощо не му написа какво чустваш,а си използвала клишета,аз лично много повече бих се трогнала на нещо истинско,колкото и смешно и просташки да звучи,отколкото нещо което са го чували поне 40 човека

JuSt a kId [*_-] от скоро се познаваме ...

NaNa_SladuRana ...че те ходят от 1 2 седмици и целият град я знае без той... представяш ли си

е ти така кажи,по-добре го оттърви от нея

Точно от тфа се притеснявам той как ще приеме мен?! До вчера една приятелка а днес като момиче което го харесва...

Мега фен
    малко си се изсилила с тоя смс, не мислиш ли?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Пас

Цитирай Първоначално написано от Prophecy
    Пас
    Спам?

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    малко си се изсилила с тоя смс, не мислиш ли?
    да,наистина щеше да е по добре лице в лице всичко да му изясниш,защото от този смс най-много да се изсмее,извинявай но не съм фен на клишетата

Град
    в шишенцето на фастум гел...
    Ходи му го кажи! Лице в лице... и го гледай в очите Придай чуство да думите си да не прозвучат празни.

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Боже мой,щом целият град знае,значи и той знае и явно я обича щом не вярва на долнопробни клюкари.а относно смса зощо не му написа какво чустваш,а си използвала клишета,аз лично много повече бих се трогнала на нещо истинско,колкото и смешно и просташки да звучи,отколкото нещо което са го чували поне 40 човека
    +1 Браво !!!
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    и аз мисля,че малко си избързала с този СМС,с който най-многото си го объркала!Но е хубаво,че си имала тази смелост да му признаеш ,защото някой хора я нямат =D>
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Отиди и му го кажи в очите!

И аз смятам, че си избързала, но се надявам и той да има симпатии към теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си