- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Дайте съвети за плочки на корема ...
Имам леко оформени плочки на корема,най-мн се виждат 2те горни и 2те по средата..ама пак трудно си се виждат и те..права 1 ден вдигане на краката легнал(за долните плочки)5 серии по 20 повторения ...2 ден коремни преси на лежанка за корем с топка 5 серии по 20 повторения...и 3тия ден почивка..4 ден пак за долните плочки и т.н.освен това права и упражнения на гладиатора за бицепс,трицепс,гърди,рамен и гръб.Имам големи мускули само плочките искам да направа.Кажете програмата ми достатъчна ли е според вас и ако не е дайте някакви съвети...
да бе, той има леко изразени плочки пък е той на аватара... не четете хора...
Raise your fist!
Имаш големи "мускули",а не знаеш как се вади преса,тея да ги разправяш на некой друг!
Колко си здрав,тип РАБОТЛИВ ЦИГАНИН?
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
май ти се спиПървоначално написано от tqnkо
![]()
абе кво гледате аватара...тва не съм аз етс
пуснал съм темата да помагате а не да коментирате аватара ми
![]()
Оф абе просто бях работил за сичко др само не и за корем,затова изостанах с корема ...Първоначално написано от Orlandovci SS
Като този на аватара ти , никога няма да станеш , е не че неможе , ама ти трябват страшни диети мн хапчета и поне 10 години в залата...Първоначално написано от fenc0re
Fitness Forever
Леки, хубави плочки се правят с постоянство. Коремни преси по няколко вида. Тъй като преди време и аз реших да се обработя си потърсих различни упражнения. Ще ти дам едно, което е много добро - http://zazz.bg/play:fbe1d462
За няколко месеца ще си перфе. При мен действаше
Може и да не следваш точната последователност. Важното е да си настроен за това и да го правиш през ден... По-нататък намали броя за серия, но започни всеки ден да правиш... Ще видиш, че действа![]()
интересно, моите до преди месец бяха 1 към 1 с тия, обаче само горните два реда, долните изобщо ги няма... а нямам нито 10 години стаж, нито съм зобил, нито съм бил на диета.Първоначално написано от TIMEX
![]()
Преса се прави на много нисък %БФ,така че с Диета се вади най-добре преса![]()
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Мощно шкембета, кур за плочките !