.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Тампоните

Тампоните

Здравейте имам проблем със слагането на тампоните! !Взех най-малкия размер и с две капки защото ми спира!Прочетох упътването няколко пъти!Проблемът е че тампонът влиза до половината и спира!Аз се пробвах малко нагоре не става надолу,наляво,надясно и не иска да влезне! Пробвах клекнала, после си дигнах единия крак и не иска!
    Какво да правя ???

ПП:за пръв път слагам тампон!
    Моля без да ми се подигравате и тем подобни не нужни мнения!

пробвай легнала и дигнала краката се едно като при секс в мисонерската поза...
    ако си девствена може девствената ципа да е по дебела и да не пропуска тампона една пр също не можеше да ползва преди 1-вият и път.. нз

Град
    L.A. \ Moscow
    на челна стойка ще стане, пъхай го колкото можеш, останалото е гравитация!
    Raise your fist!

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Ами , може би проблема е във поставянето.Порови се из нета или попитай майка си как да поставиш тампона.Тя ще те посъветва... А може тампонада прави проблем...
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Много се притеснявам да не би наистина проблема да е в химена,но пък тампона влиза и не го усещам и като го пусна той излиза ! Пробвах и с друг тампон ама пак същото !

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И при мен беше така първият път като се опитвах да сложа - влиза донякъде и като го пусна и ... си се плъзга и излиза и бая се поизмъчих ...
    Ако не става пък остави го , карай си на превръзки , не е фатално.
    Ще пробваш още 1-2-3 пъти и все ще стане , като свикнеш как да го поставяш , няма страшно

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Аз пък като сложа тампон имам чувството, че ще падне. Пък съм го натикала яко навътре..
    Sasho1988

Варна..

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Аз пък като сложа тампон имам чувството, че ще падне. Пък съм го натикала яко навътре..
    4естито 333-то мнение

понякога наистина не влиза хах..ше свикнеш

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Ee при мене няа такива проблеми. Ам, набутай го по-навътре за да не излиза!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    И при мен беше така първият път като се опитвах да сложа - влиза донякъде и като го пусна и ... си се плъзга и излиза и бая се поизмъчих ...
    Ако не става пък остави го , карай си на превръзки , не е фатално.
    Ще пробваш още 1-2-3 пъти и все ще стане , като свикнеш как да го поставяш , няма страшно
    +1

И аз бях така първия път ръчкай навътре докато не остане само кончето навън може да те заболи като понатиснеш , но не се притеснявай веднъж влязал колкото трябва вече едва ли ще излезе

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    на челна стойка ще стане, пъхай го колкото можеш, останалото е гравитация!
    +1
    Teh Awesome Juda

Майна сити РУЛЗ! :P

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    4естито 333-то мнение
    Хаха, FlipY мерси душицо
    Sasho1988

Варна..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами това ти е било първия тампон все пак.Нормално е да не влезе като хората.Постепенно като свикнеш да ги поставяш проблемът ще изчезне
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ем честно казано и от тампона зависи-ако е от тея гадните памукови,дет нямат хубаво бладко покритие (като О.Би.)просто няма как да се плъзне хубаво,за да влезе(мн съм ги пробвала,а пък при мен не можеха да излязат но това е друг "?") .. така че си купи хубави тампони и пак пробвай-ако не стане,ползвай си старата и удобна превръзка .. М/удругото темата не е за тук

Ами на мене пък ВЪОБЩЕ не ми влиза :Д:Д:Д

практиката прави човека

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    практиката прави човека

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не се отчайвай, пробвай пак все някога ще се получи, при мен пък като си го сложе и все имам чувството че ще падне а няма никакъв шанс..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

И аз бях така първия път ръчкай навътре докато не остане само кончето навън може да те заболи като понатиснеш , но не се притеснявай веднъж влязал колкото трябва вече едва ли ще излезе [/quote]
    tva prozvu4a kat cel jivot 6te si e v tebe spoki4 macka vs e nared praktika ti trqbva malko

хЕхех .. Спокойно не е кой знай какъв проблем даже и да не можеш в началото да си слагаш тампони.. Ще пробваш няколко пъти например леко приклекнала без да си вдигаш крака и така нататъка,ще го бутнеш с малко повече сила и той ще влезе навътре..
    А това че ако не си правил секс не можеш да ползваш тампони .... Аз ползвам още от преди това защото е много по - удобно и няма никакво значение дали ще си имала такива интимни взаимноотношения или не ..

Град
    in the this universe
    явно хименът ти е по-дебел или си девствена и затова си вземи тампони за девствени-чувала съм че има такива и не се безпокои...

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    практиката прави човека
    +1

Град
    Барбадос
    Дай да ти сложа тапата не ти тряа тампонче то за да го сложиш тоя тампон тряа да имаш малко акъл
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

Град
    Велико Търново
    Само дето не разбрах какво имат общо тампоните със секса,но както и да е по темата: не съм използвала тампони ,щото съм девствена,знам че има и тампони за девствени,но смятам че тампонът е неудобен,затова си карам на превръзки и така съм си по-спокойна
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си