.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117

Hybrid View

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз казах на майка ми - Мамо . . . вече е късно да ми казваш ,не спи с него още - вече го направих. А тя - Ама нищо.
    Бащата разбра на една родителска среща от най-гадната даскалица И каза - предпазни средства след което купихме противозачатъчни

не е кой знае какво нещо .. просто отиваш при майка си ако с нея си по така с отношенията и й казваш така и така почувствах че съм готова за това и реших с приятеля ми ... блялбял тя ще те разбере даже и само да й го намекнеш по някакъв начин защото и тя е била на твоята възраст и за нея е имало 1 път .. Аз майка ми просто си споделяме абсолютно всичко и аз направо и казах днес така и така .. и всичко е ок

Град
    Бургас
    не съм им казвала и нямам намерение да го правя скоро
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

- Тате , чуках се ...
    - Брао сине... с курва ли ?
    - Не бее ...са ходя с една...
    -Аааа ясноо .... амаа дюрекс или спортекс ?
    - Ем зависи от настроението..
    - Евала.. са ходи ми донеси 1 бира

- Мамо , правих любов..
    - Аууу с кой каде как защо?!!
    - Ами с една приятелка в тях беше с кондом прекарахме чудесно и тя беше готова и продължаваме да се виждаме...
    - Искам да ме запознаеш с неяя!!
    - Емм ще видим... аре давай бирата , че баща ми бърза...
    Не целта е цел, а пътят

-Мамо тате вече съм голям
    -С курва ли са иба ве сине
    -Не ве с притялката ми! Е то същата работа
    -Е момиченце или момченце?
    -ми май ша са близнаци

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Като му дойде времето ще мисля. смятам да не е скоро
    +1

Цитирай Първоначално написано от cMon
    - Тате , чуках се ...
    - Брао сине... с курва ли ?
    - Не бее ...са ходя с една...
    -Аааа ясноо .... амаа дюрекс или спортекс ?
    - Ем зависи от настроението..
    - Евала.. са ходи ми донеси 1 бира

- Мамо , правих любов..
    - Аууу с кой каде как защо?!!
    - Ами с една приятелка в тях беше с кондом прекарахме чудесно и тя беше готова и продължаваме да се виждаме...
    - Искам да ме запознаеш с неяя!!
    - Емм ще видим... аре давай бирата , че баща ми бърза...
    +1

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не знам защо трябва да им споделям такива работи.Това си е моя работа и остава само родителите ми да се месят в личния ми живот...

верно остаа и наще да ми се бъркат...
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

emi te na6te si znaqt!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Аз незнам как можете да казвате че родителите ви няят право да се месят в това, да нетрябва да се месят,ма кат стане проблем...и в повечето случаи трябва възрастен да помага. Аз преди 2-3 седмици казах на майка ми /криех го от нея година и нещо/:
    -Мамо, трябва да ти кажа нещо.
    -Кажи
    -Ами с М. го направих.Бях готова и ми хареса.
    -Еми да,очаквах го това, радвам се че всичко е нормално.Да използвате кондом и ако се усъмните дори и малко,задължително си купуваш хапче!
    -Добре.
    И това беше разговора.Аз мислех че ще настане 3та световна,но мина мнооого добре. Просто говориш ли с нея като с голям човек,проблеми,вярвай ми, няма да имаш. Тя ще разбере че си голям човек и ще ти има доверие. Аз след като казах на майка ми това, сигурна тя е казала на баща ми,но това не ме бърка поне сега те знаят и ако случайно нещо се бреебе няма да се шашкам как да им събщя първо че не съм девствена и второ че имам сериозен проблем. Даже преди 2 дни ходих и на море с наще и приятелят ми
    Така че успех, и не се безпокой!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не вярвам да реагират лошо.Винаги има по някоя ситуация,в която им казвам,че искам да на*ба гаджето.Те отговарят по различен начин.По конкрено-нямат нищо против гаджето ми(познават го и го одобряват),не са против да правим секс,но да сме внимавали.А то е ясно,че ще се пазим.И дано,да не стават гафове в неподходящ момент.

Как така как?? С писмено заявление. Щеше да е готово,но съм на 6 и незнам каква марка да сложа

П.П Очаквам тема "Най-оригиналния начин по който казах на нашите,че съм позабременяла"

Ми мама сама се досети с въпроса ти снощи сама ли спа (беше извън града) и пита какво си използваме и аз казах кондоми и тя не е достатъчно , на следващия ден при гинеколога отидохме :P

Не бих им казала-все пак това си е моя работа. Само ако се досетят

ми тя майка ми сама се досеща има някаква наджда че все още на съм но нормално. иначе нямам намерение да й споделям за тази част от живота ми

Супер фен
    От майка ми и баща ми никой не знае, само баба ми.....На нея много неща съм споделяла, никога не ме е упрекнала, дава ми винаги съвет. А ако кажа на майка ми, преди това вече е трябвало да си приготвя багажа, за да се изнеса преди да .....

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Като му дойде времето ще мисля. смятам да не е скоро
    +1
    +1 ако те не питат нямам намерение да им казвам
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

ще и пусна смс мамо,изчуках го !

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от unwanted
    ще и пусна смс мамо,изчуках го !
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

даренка много хубаво носиш сутиен от 3 години и нещо хахаха

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

ами тя майка ми си знаеше жената....ама един ден ми вика "ти спала ли си с него" и аз "ами да"....кратко и ясно

хахаха не ми се наложи щот сами разбраха след като една сутрин си отворих очите като се събудих и гледам баща ми на компа чете една хронология на чат с гаджето дет се обясняваме на кой ко му харесало щяха да ме убият и него също не че ми дреме през путката ми е да си ебат майката тие родители са зле като че ли не са се чукали че опяват на нас - сякаш вършим грях а не си прайм кефа

Фен
    Град
    sofia
    Em,to si e i do vuzrastta,zashtoto e normalno edno 12 godishno momiche da se pritesnqva(i s pravo)da kaje na roditelite si, no moq purvi put beshe na 14 s momcheto s koeto za shtastie vse o6te sum iii oshte predi da go napravq govorih s maika mi i i kazah za namereniqta,koito imam.Kaza,she si e do chovek,no e i do roditelite,naprimer,moqta maika e mnogo razbrana i vsichko si spodelqm s neq.Vij s bashtite moje bi na momichetata im e po-trudno,shtoto te si i revnuvat po edin ili drug nachin svoqta malka dushterichka
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

az bih pogovorila s maika mi predi da go napravq kakvo misli tq dali 6te me ubie ako go napravq ili 6te me zakoli ili 6te kaje 4e e normalno na moqta vyzrast i togava bih se prestra6ila no imam namerenie da si se pazq kolkoto moga za6toto znam 4ekolkoto pove4e se pazi6 tolkova po hubavo e pyrviq pyt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си