- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще съобщите на родителите си че сте правили секс?
Аз казах на майка ми - Мамо . . . вече е късно да ми казваш ,не спи с него още - вече го направих. А тя -![]()
Ама нищо.
Бащата разбра на една родителска среща от най-гадната даскалица![]()
![]()
И каза - предпазни средства
след което купихме противозачатъчни
![]()
не е кой знае какво нещо .. просто отиваш при майка си ако с нея си по така с отношенията и й казваш така и така почувствах че съм готова за това и реших с приятеля ми ... блялбял тя ще те разбере даже и само да й го намекнеш по някакъв начин защото и тя е била на твоята възраст и за нея е имало 1 път .. Аз майка ми просто си споделяме абсолютно всичко и аз направо и казах днес така и така .. и всичко е ок
не съм им казвала и нямам намерение да го правя скоро![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
- Тате , чуках се ...
- Брао сине... с курва ли ?
- Не бее ...са ходя с една...
-Аааа ясноо .... амаа дюрекс или спортекс ?
- Ем зависи от настроението..
- Евала.. са ходи ми донеси 1 бира
- Мамо , правих любов..
- Аууу с кой каде как защо?!!
- Ами с една приятелка в тях беше с кондом прекарахме чудесно и тя беше готова и продължаваме да се виждаме...
- Искам да ме запознаеш с неяя!!
- Емм ще видим... аре давай бирата , че баща ми бърза...
Не целта е цел, а пътят
-Мамо тате вече съм голям
-С курва ли са иба ве сине
-Не ве с притялката ми! Е то същата работа
-Е момиченце или момченце?
-ми май ша са близнаци![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
верно остаа и наще да ми се бъркат...
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
emi te na6te si znaqt!![]()
![]()
![]()
Аз незнам как можете да казвате че родителите ви няят право да се месят в това, да нетрябва да се месят,ма кат стане проблем...и в повечето случаи трябва възрастен да помага. Аз преди 2-3 седмици казах на майка ми /криех го от нея година и нещо/:
-Мамо, трябва да ти кажа нещо.
-Кажи![]()
-Ами с М. го направих.Бях готова и ми хареса.
-Еми да,очаквах го това, радвам се че всичко е нормално.Да използвате кондом и ако се усъмните дори и малко,задължително си купуваш хапче!
-Добре.
И това беше разговора.Аз мислех че ще настане 3та световна,но мина мнооого добре. Просто говориш ли с нея като с голям човек,проблеми,вярвай ми, няма да имаш. Тя ще разбере че си голям човек и ще ти има доверие. Аз след като казах на майка ми това, сигурна тя е казала на баща ми,но това не ме бърка поне сега те знаят и ако случайно нещо се бреебе няма да се шашкам как да им събщя първо че не съм девствена и второ че имам сериозен проблем. Даже преди 2 дни ходих и на море с наще и приятелят ми![]()
![]()
![]()
Така че успех, и не се безпокой!
Не вярвам да реагират лошо.Винаги има по някоя ситуация,в която им казвам,че искам да на*ба гаджето.Те отговарят по различен начин.По конкрено-нямат нищо против гаджето ми(познават го и го одобряват),не са против да правим секс,но да сме внимавали.А то е ясно,че ще се пазим.И дано,да не стават гафове в неподходящ момент.
Как така как?? С писмено заявление.Щеше да е готово,но съм на 6 и незнам каква марка да сложа
П.П Очаквам тема "Най-оригиналния начин по който казах на нашите,че съм позабременяла"
Ми мама сама се досетис въпроса ти снощи сама ли спа (беше извън града) и пита какво си използваме и аз казах кондоми и тя не е достатъчно , на следващия ден при гинеколога отидохме
:P
Не бих им казала-все пак това си е моя работа. Само ако се досетят![]()
ми тя майка ми сама се досеща има някаква наджда че все още на съм но нормално. иначе нямам намерение да й споделям за тази част от живота ми
От майка ми и баща ми никой не знае, само баба ми.....На нея много неща съм споделяла, никога не ме е упрекнала, дава ми винаги съвет. А ако кажа на майка ми, преди това вече е трябвало да си приготвя багажа, за да се изнеса преди да .....
+1 ако те не питат нямам намерение да им казвамПървоначално написано от MiLeNcHeToO
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
ще и пусна смс мамо,изчуках го !
даренка много хубаво носиш сутиен от 3 години и нещо хахаха![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ами тя майка ми си знаеше жената....ама един ден ми вика "ти спала ли си с него" и аз "ами да"....кратко и ясно![]()
хахаха не ми се наложи щот сами разбраха след като една сутрин си отворих очите като се събудих и гледам баща ми на компа чете една хронология на чат с гаджето дет се обясняваме на кой ко му харесало
![]()
щяха да ме убият и него също
![]()
![]()
не че ми дреме през путката ми е
![]()
![]()
![]()
![]()
да си ебат майката
тие родители са зле като че ли не са се чукали че опяват на нас - сякаш вършим грях а не си прайм кефа
![]()
Em,to si e i do vuzrastta,zashtoto e normalno edno 12 godishno momiche da se pritesnqva(i s pravo)da kaje na roditelite si, no moq purvi put beshe na 14 s momcheto s koeto za shtastie vse o6te sum iii oshte predi da go napravq govorih s maika mi i i kazah za namereniqta,koito imam.Kaza,she si e do chovek,no e i do roditelite,naprimer,moqta maika e mnogo razbrana i vsichko si spodelqm s neq.Vij s bashtite moje bi na momichetata im e po-trudno,shtoto te si i revnuvat po edin ili drug nachin svoqta malka dushterichka![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
az bih pogovorila s maika mi predi da go napravq kakvo misli tq dali 6te me ubie ako go napravq ili 6te me zakoli ili 6te kaje 4e e normalno na moqta vyzrast i togava bih se prestra6ila no imam namerenie da si se pazq kolkoto moga za6toto znam 4ekolkoto pove4e se pazi6 tolkova po hubavo e pyrviq pyt