- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще съобщите на родителите си че сте правили секс?
Бащата е пич на него му казах от ранои черпише приателите си че синъ му станал мъж хехахехах
а на майка ме беше срам .. ама един пат ме завари
и от тогава не ме е питала
![]()
Майка ми знае, но не ми пукаше да й кажа! Разбра ме перфектно и т.н.![]()
И аз съм на това мнение .. като си му дойде времето те ще си разберат..Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
(аз)-Мамо правих секс
(майка ми)-Махай се имам работа
(аз)-Тате правих секс
(тате)-Ок ок ае чао че гледам TV
(аз)-Бабо правих секс
(баба)-Не ми се яде кекс благодаря
(аз)-Дядо правих секс
(дядо)-През лятото на 1948-ма година .....
(аз)-Како правих секс
(кака)-АААААВальо се еба
![]()
(аз)-Батко правих секс
(батко)-С кой с майка ти ли
(аз)-Ама тя е и твоя майка
(батко)-Ааа да верно махай се
(аз)-Шаро правих секс
(кучето)-Бау Бау
Нещо такова ще е![]()
Майка ми намери някаква стара опаковка от презерв. , която брат ми е хвърлил зад дивана , обърна се към мен и каза:
- Поне да си беше прибрал боклуците после...
<Край на разговора>
Equality For All !
Първоначално написано от Геша
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
ахаПървоначално написано от Bring.me.to.life.F
иначе в кръга на шегата:
-мамо...татеС минчето...съседката оня ден...заседнахме в асансора оо...иии такоа...малко се поразсъблякохме...тате...веч е съм истински МЪЖ!!!
И тате абе да те питам...онова..дет стана да не е наследтвено бе...аа мамо?
![]()
in defense of our dreams...
мамо,татко или вече бабо,дядо![]()
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
И аз не съм им казвала, когато започнах, но след като тръгнехме с моя човек и сме вече 3 години заедно им е ясно, че има джи-джи биджи. Но дори и да им е ясно, ако им кажа, ще се почнат едни лекции, едни предупреждения да внимаваме..... Предпочитам да си ги спестя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми аз казах на майка ми, почти веднага след като превих секс. Не си спомням точно диалог, но си спомням, че се поинтерува от това как се чувствам, след като съм го направила, дали има нещо, което ме притеснява и това беше ... А татко ми ... той май си разбра с времето ... Така де аз правих секс за първи път на 15 и си представям, ако му се бях истипосала и да му кажа, че съм го правила ... и не че щеше да ми каже нещо, но нямаше да му стане приятно, сега след 2 сериозни връзки, почеве от очевадно е, че щерка му яде от забранения плод![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
мамо, тате... бременна съм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Забраненият плод не беше ли ябълката, а не бананаПървоначално написано от Lady_B_
Съжалявам за простоватият хумор :]
Темата ми се струва малко глупава.Не разбирам защо трябва да се казва на родителите ? Хората не са глупави.Мисля, че сами разбират.Пък и разговора би бил доста странен![]()
roditelite ni sa minaliq po sa6tiq pat kato na6iq,taka 4e ne sa maloumni i im e qsna rabotata!o6te pove4e 4e kolkoto i da ne ni se vqrva ponqkoga tova sa horata,koito nai-dobre ni poznavat,tai 4e ne mojem da skrirm mn ne6ta ot tqh
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
може да си права и те тийнейджъри са били и те по такъв път са минали, ама не са почвали половия си живот на по 13 години така че не вярвам да проявят арзбиране в това отношение. и са в правото си.Първоначално написано от marina star
Малките се чукат като за световно![]()
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Еми преди да имам гажде, майка ми ме питаше през 2 седмици дали съм девствена, сега като имам приятел от 3 месеца не ме е питала дали съм или не съм... Може би се е сетила, че не съм![]()
Боже! Как се е усетила?! Ходиш по по-различен начин ли?Първоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от savoy
![]()
![]()
Едва ли ходя по-различно... Просто майка ми знае всичко, не знам как и от къде но тя винаги знае всичко
Де да знам, може и да се е сетила, че щом като имам гадже от 3 месеца и той е на 20... Е ако пита ще и кажа
![]()
- Мамо, тате, правих секс!![]()
- И как беше?
- Амиии, нищо особено![]()
- Ние като ти казвахме, ти не вярваш!![]()
Първоначално написано от kalinka2
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от sexapilkata
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
![]()
![]()
Те вече знаят![]()
Reality is wrong,dreams are for real.