- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще съобщите на родителите си че сте правили секс?
А може и така:
- Мамо, тате, какво правите?
- Секс![]()
- И как е?![]()
- Ами не е като едно време.![]()
- Е аз като ви казвам, вие не вярвате!![]()
А... какво има да им казвам... те ме хванаха вече хахах![]()
![]()
Ко речи ?
Първоначално написано от jad3d
UBIHTE ME!!!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Добре,ще кажеш....ами ако ситуацията е такава,че си ходила с момче
Х години и сте го правили,а сега си с друг и го правиш с него,тогава каква би била реакцията им?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Че за какво им е да знаят...
Наще 100% знаят защото бившата ми много пъти е спала в нас когато те са си скъщи, но никога не са отваряли дума за това. Не защото са безотговорни или нещо а ми просто одавна сам си спечелил доверието и сега знаят че каквото и да правя на своя глава влиза в моите виждания за нормално,ако аз питам нещо обсъждаме , ако ли не рядко нещо за училище или друго но не и лични работи от тоя сорт - и мисля че така е наи правилно аз лично бих постъпил по същия начин с мое дете ако му имам пълно доверие
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
И аз съм казвала на баба .. ама наще не знаят и не възнамерявам скоро да узнават ... Просто не мога да го направя това да застана пред мам и да кажа - Мамо,правих секс! .. Пък и ще ми е супер тъпо да ме разпитва как е било .. ама тфа, ама онова .. А онова как го правим .. и бла бла .. Бих потънала в земята от срам,вместо да го обсъждам с нея и без това отдавна сме си далечни ..Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Какво всички реагирате "Как така ще им кажа?"
Аз все още не съм правила секс, но един ден като стане работата нямам намерение да се вдетенявам и да си играя на "частен детектив" като крия от наште.
Не ме разбирайте погрешно. Това си е мое мнение. Но кое му е ненормалното да им споделиш...
Даже майка може предварително да я подготвя, за да няма после изненади :Р Хем на мен ще ми е по-леко
Не съм им казвала, но те се досещат.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Хахаха не мислете родителите ви за по-прости от вас! Все пак където вие отивате, те се връщат от тамВеднага ще ви усетат, но това няма лошо, напълно нормално е. А и да седнете да се хвалите - според мен тва е тъпо, да се похвалиш на приятелите или на родителите е еднаква глупост. Тва не е състезание
![]()
бил съм с мн момичета и нищо незнаят. що трябва да им казвам?
оставям бележка и бягам от вкъщи...![]()
![]()
![]()
ами предполагам няма аз да започна разговора...примерно ще си говоря с мама така по-лично и ще почна да й споделям(което се случва доста рядко) ииии ще й кажа. може би, още не съм го правила, а и зависи на каква възраст ще бъда, колко време ще съм била с гаджето си и т.н.
Няма да им съобщавам![]()
мама веднъж ми разправя как дъщерята на нейна приятелка била 11 клас и имала сериозен приятел и се досетила жената. но нищо не казала на дъщеря си , обаче като стане нещо въпрос, и по често тя обръщала темата, как в днешно време има толкова предпазни средства, презервативите са добро решение и тем подобни. но момичето все си мълчало все едно нищо не е станало. обаче накрая вече и писнало и майка й като отворила пак темата се ядосала и казала: офффф мамооооо не разбра ли пазим се разбира се използваме кондомииии!!!! смешното е че не били само тя и майка й, а в компания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми знае, винаги сме си споделяли и това не направи изключение.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Първоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moq mi vika Tate vij sq hi4 ne ti trq sa jeni6 ...Samo 6e ebe6![]()