.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    А може и така:

- Мамо, тате, какво правите?
    - Секс
    - И как е?
    - Ами не е като едно време.
    - Е аз като ви казвам, вие не вярвате!

Град
    Кубрат
    А... какво има да им казвам... те ме хванаха вече хахах
    Ко речи ?

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от jad3d
    Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    - Мамо, тате правих секс !
    - Ще ви убияяяяя нали няма беби
    - Не няма !
    - Ай тогава ибете са
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    Цитирай Първоначално написано от kalinka2
    - Мамо, тате, правих секс!
    - И как беше?
    - Амиии, нищо особено
    - Ние като ти казвахме, ти не вярваш!

UBIHTE ME!!!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Roma, Italia
    Добре,ще кажеш....ами ако ситуацията е такава,че си ходила с момче
    Х години и сте го правили,а сега си с друг и го правиш с него,тогава каква би била реакцията им?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Фен
    Град
    На покрива!!!
    След толкова години с мъжо едва ли не знаят...
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Че за какво им е да знаят...

Наще 100% знаят защото бившата ми много пъти е спала в нас когато те са си скъщи, но никога не са отваряли дума за това. Не защото са безотговорни или нещо а ми просто одавна сам си спечелил доверието и сега знаят че каквото и да правя на своя глава влиза в моите виждания за нормално,ако аз питам нещо обсъждаме , ако ли не рядко нещо за училище или друго но не и лични работи от тоя сорт - и мисля че така е наи правилно аз лично бих постъпил по същия начин с мое дете ако му имам пълно доверие
    Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    От майка ми и баща ми никой не знае, само баба ми.....На нея много неща съм споделяла, никога не ме е упрекнала, дава ми винаги съвет. А ако кажа на майка ми, преди това вече е трябвало да си приготвя багажа, за да се изнеса преди да .....
    И аз съм казвала на баба .. ама наще не знаят и не възнамерявам скоро да узнават ... Просто не мога да го направя това да застана пред мам и да кажа - Мамо,правих секс! .. Пък и ще ми е супер тъпо да ме разпитва как е било .. ама тфа, ама онова .. А онова как го правим .. и бла бла .. Бих потънала в земята от срам,вместо да го обсъждам с нея и без това отдавна сме си далечни ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    On the middle of nowhere...
    Какво всички реагирате "Как така ще им кажа?"
    Аз все още не съм правила секс, но един ден като стане работата нямам намерение да се вдетенявам и да си играя на "частен детектив" като крия от наште.
    Не ме разбирайте погрешно. Това си е мое мнение. Но кое му е ненормалното да им споделиш...
    Даже майка може предварително да я подготвя, за да няма после изненади :Р Хем на мен ще ми е по-леко

Не съм им казвала, но те се досещат.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Повече от фен
    Хахаха не мислете родителите ви за по-прости от вас! Все пак където вие отивате, те се връщат от там Веднага ще ви усетат, но това няма лошо, напълно нормално е. А и да седнете да се хвалите - според мен тва е тъпо, да се похвалиш на приятелите или на родителите е еднаква глупост. Тва не е състезание

бил съм с мн момичета и нищо незнаят. що трябва да им казвам?

Град
    Svishtov, Bulgaria
    оставям бележка и бягам от вкъщи...
    ами предполагам няма аз да започна разговора...примерно ще си говоря с мама така по-лично и ще почна да й споделям(което се случва доста рядко ) ииии ще й кажа. може би, още не съм го правила, а и зависи на каква възраст ще бъда, колко време ще съм била с гаджето си и т.н.

Няма да им съобщавам

Град
    Svishtov, Bulgaria
    мама веднъж ми разправя как дъщерята на нейна приятелка била 11 клас и имала сериозен приятел и се досетила жената. но нищо не казала на дъщеря си , обаче като стане нещо въпрос, и по често тя обръщала темата, как в днешно време има толкова предпазни средства, презервативите са добро решение и тем подобни. но момичето все си мълчало все едно нищо не е станало. обаче накрая вече и писнало и майка й като отворила пак темата се ядосала и казала: офффф мамооооо не разбра ли пазим се разбира се използваме кондомииии!!!! смешното е че не били само тя и майка й, а в компания

Майка ми знае, винаги сме си споделяли и това не направи изключение.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Aitos
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Бащата е пич на него му казах от рано и черпише приателите си че синъ му станал мъж хехахехах а на майка ме беше срам .. ама един пат ме завари и от тогава не ме е питала

Moq mi vika Tate vij sq hi4 ne ti trq sa jeni6 ...Samo 6e ebe6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си