- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Червени точици по главата на пениса
Червени точици по главата на пениса ? Какво е това ? Щото са кат бех в банята ги видях и незнам какво е да не е няква алергична реакция от сапуна ?
Ооо нз аз моя си го мия със сапун ама повечето пъти не оголен шото ме е страх точно от тия алергични реакции
qko mi e
освен да пробвам примерно една седмица да го мия само с вода без сапун...
AMi moje da ti prozvu4i stranno no ima intimni du6 gelove..... nameri podhodq6t za teb i opitai !
Don't try to deny what you feel !
може ли някой по-компетентен да ми отговори моля ви притеснявам се![]()
Аууу това е много тъпо дето го правиш... ако си мислиш, че успяваш да го измиваш много с елъжеш ;дПървоначално написано от neonskull
Не ти блазя на пр-ката ти. Нищо лично ама се замисли
Като не можете с обикновен си купете интимен бе.
И по принцип долната глава си е по-релефна не е от пластмаса все пак ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
znam 4e e bazik bre moino prosto iskam otgovor
ina4e "stay cool"
Лишеи са това,спокойно!Просто няколко дни не го пипаш(не говоря за миене...мии си го естествено...)А иначе нищо страшно...Първоначално написано от ice_dude
И м/у др просто да беше написал името на темата в гугъл и щеше да разбереш...без да се налага компетентните да се ебават...![]()
iiiiiii vse pak za nai-sig mini prez lekarnqma da te izqde nai-mn da te poogleda
![]()