- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Яд ме е ...
Яд ме е! Яд ме е на всичко и всички! Най-много ме е яд на себе си! Искам да се разкарам от тоя шибан свят! Искам всичко да е ок! Искам да живея нормално! Искам да не ме е страх, да не съм толкова слаба, нищожна ии да не се чувствам непотребна и излишна!![]()
Искам ГО! Само и единствено НЕГО!! Нищо друго не искам!! Нищо друго не ми трябва!Искам да живея, но не и без него! Искам да обичам - НЕГО ии САМО НЕГО!!!![]()
А не мога! Не мога, защото го МРАЗЯ!! Защото искам да го забравя!! Защото ме боли!! Страшно ме боли, а не искам!!! Не мога така!!!Не мога да продължавам така! Няма ден в който да не мисля за него! Няма час в който да не се сещам, че той е някъде там, но без мен! Няма минута в която да не си повтарям, че той не е за мен, че не ме обича ии, че даже не се сеща за мен!
А аз? Аз ... аз седя ии си мисля, колко го обичам!! Да, ОБИЧАМ!!!
![]()
Не мога без него! Трудно ми е, прекалено ми е трудно така! Всеки път щом се сетя за него ии сърцето ми бива пронизвано от милиони стрели, напоени с отрова!!!
Аа не мога да спра да мисля за него!!! Това е първият човек в живота ми, който обичам толкова много!!
Ноо ии човекът, който мразя от дъното на душата си!! Човекът, причинил ми най-много болка и страания!!!
Какво ли е да си обичан? Поне за миг? Илии трябва да платиш пре-скъпо, за да усетиш тази тръпка, наречена ЛЮБОВ!!
Иска ми се поне една вечер да си леган ии да заспя.
Поне една вечер в която възглавницата ми да не е мокра от пролятите по него сълзи! Една вечер, в която да не мисля за него!!![]()
Толкова много го обичам!Аа ме е страх! Страх ме е, а дори не знам от какво!!
Толкова много ме е страх!! Страхувам се, да не го загубя, дори като приятел! Ии умирам при мисълта, чее никога няма да го имам!!
![]()
![]()
Имало е моменти, в които съм изпитвала неописуемо желание да го прегърна ии никога да не го пусна! Ноо ии моменти в които съм искала да го съсипя! Да го накарам да страда, както страдам аз!!![]()
Искам го!! Толкова много ли искам? Да бъде мой, дори и за кратко? Дори и за един миг, ноо не само в сънищата и мечтите?!? Искам го до мен ии само за мен!!! Нищо друго не искам!!
Ноо това е прекалено много ... Той никога, НИКОГА няма да е МОЙ! Дори и в съня си занм, че не ме харесва ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ОБИЧ!!!Това е ... Той е всичко което искам ...
![]()
![]()
Този профил не се използва!
az moga da ti pomogna ako tolkova mnogo go iska6![]()
О Боже, Мите "любов" ли вече нападна?Първоначално написано от Mind fReak
![]()
Към темата...Мацка, можеш да си обясниш проблема по точно, защото от написаното аз мога само да разбере, че те мъчи една несподелена любов. Не го давай толкова навътре, само за момента ти е така..обедена съм.![]()
♥ ♥ ♥
Ъмм .. мила дай малко по-спокойно де .. определено няма да е края на света
А и всички искат много неща,но не може да ги имат .. Такъв е живота ; ]]
Може би наистина ти е много трудно, наистина го обичаш много, но това не е причината да не искаш да живееш. Колкото и да обичаш един човек, той не може да осмисля целия ти живот, още повече щом той не желае да бъде с теб.
Моят съвет е да се поуспокоиш малко и да не се съсипваш. Животът продължава и без него и ти трябва да го осъзнаеш.
Пожелавам ти успех!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Напълно те разбирам, в подобно положение съм, само че аз не го мразя и не съм сигурна дали все още изпитва нещо към мен или не... Но това за сълзите, болката и страха... всичко е същото! ...
Но може би така ви е писано. Може би там някъде те чака някой по-добър, а ти не го забелязваш, защото си се съсредоточила твърде много в някой, който дори едва ли го заслужава... В такива моменти аз си пускам хубава музика и се надъхвам някак си, че живота наистина продължава (колкото и клиширано да звучи) дори и без него...
Успех!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Само спокойно ..Може сега да ти е трудно, но се опитай да го забравиш. Знаеш, че не винаги човек получава това, което иска, а и той не е единствен, още повече че не изпитва никакви чувства към теб и не можеш да го промениш... Трябва да се примириш и да продължиш напред!
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
edva li s tova mom4e se svur6va sveta,no razbiram za kakvo govori6,za6toto i az bqh taka i drug ne mojeh da pogledna...puk i ot kude si sigurna 4e NIKOGA nqma da e tvoi?nikoi ne moej da razgadae bude6teto...ponqkoga ne6tata taka se obru6tat,4e moje edin den toi da ti4a sled teb...a da e kusno...gore glavata...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Докато четях ми се сви сарцето....и аз съм минала през подобно нещо....и незнам как да ти помогна...освен да с опиташ да забравиш...така ще е най-добре...да много ще е труно...няма друг изход...
Просто мисли за други неща....когато почваш да си мислиш за него....почни да правиш нещо да говориш с някой ако има до теб дори и родител става...за каквото ти хрумне порсто говори и се опитвай да не мислиш за НЕГО...спри баладите който слушаш и си пусни по весели песнички :P Ще ти бъде трудно но поне опитай....УСПЕХ
![]()
+1 ако не си толкова емоционална и не приемаш всичко навътре ще ти е много по-добреПървоначално написано от dedencety
![]()
+1 Той е като твоя фикс-идея, в която си се вкопчила...Недей така, светът не почва и не свършва с негоПървоначално написано от dedencety
![]()
точно фикс идея, и на мен така ми се струваПървоначално написано от zaraaa
авторке, вземи са в ръце + 1 хап4е и легни да поспиш малко,тряа ти по4ивка като гледам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Айде земи си два валериана.Хвани легни да спиш.И утре на контролен преглед
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
и мен ме е яд че ходи с 14 годишна (той е на 21 ) и в същото време с друга ,яд ме е че толкова го харесвах а той излезе пълен боклук ама такъв е живота ,не се отчайвай ,след лошите неща идват хубави![]()
![]()
![]()
![]()
Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 2:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Айде земи си два валериана.Хвани легни да спиш.И утре на контролен преглед
п.с и тва ще помогне![]()
![]()
povqrvai mi idealno znam kak se 4uvstvash.Kato 4etqh tova vse edno vijdah sebe si predi nqkolko meseca.No povqrvai mi ot li4en opit znam-malko po malko bolkata shte otshumi prosto spri da se samosujalqvashrazberi 4e ako ti ne si pomognesh nqma koi drug.Vdigni glava i si kaji "taka e bilo pisano az produljavam napred".Povqrvai mi vsi4ko shte otshumi.Nikoi ne e kazal 4e shte e lesno no trqbva da produljish.Uspeh az sum s teb.
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
Когато си повтаряш написаното по-горе,няма да ти стане по-добре.Не мислиш ли?Колкото и сълзи да проливаш и да "мокриш калъфката на възглавницата"-живота си продължава и това е!Не можеш да го спреш(живота).
много искаш...
май няма смисал да ти казвам, че ще ти мине..... ама е така
Скачай на въже 5 часа без спирка преди да си легнеш и ще спиш като труп в морга.