Яд ме е! Яд ме е на всичко и всички! Най-много ме е яд на себе си! Искам да се разкарам от тоя шибан свят! Искам всичко да е ок! Искам да живея нормално! Искам да не ме е страх, да не съм толкова слаба, нищожна ии да не се чувствам непотребна и излишна!
Искам ГО! Само и единствено НЕГО!! Нищо друго не искам!! Нищо друго не ми трябва!Искам да живея, но не и без него! Искам да обичам - НЕГО ии САМО НЕГО!!!
А не мога! Не мога, защото го МРАЗЯ!! Защото искам да го забравя!! Защото ме боли!! Страшно ме боли, а не искам!!! Не мога така!!! Не мога да продължавам така! Няма ден в който да не мисля за него! Няма час в който да не се сещам, че той е някъде там, но без мен! Няма минута в която да не си повтарям, че той не е за мен, че не ме обича ии, че даже не се сеща за мен! А аз? Аз ... аз седя ии си мисля, колко го обичам!! Да, ОБИЧАМ!!! Не мога без него! Трудно ми е, прекалено ми е трудно така! Всеки път щом се сетя за него ии сърцето ми бива пронизвано от милиони стрели, напоени с отрова!!! Аа не мога да спра да мисля за него!!! Това е първият човек в живота ми, който обичам толкова много!! Ноо ии човекът, който мразя от дъното на душата си!! Човекът, причинил ми най-много болка и страания!!! Какво ли е да си обичан? Поне за миг? Илии трябва да платиш пре-скъпо, за да усетиш тази тръпка, наречена ЛЮБОВ!! Иска ми се поне една вечер да си леган ии да заспя.
Поне една вечер в която възглавницата ми да не е мокра от пролятите по него сълзи! Една вечер, в която да не мисля за него!!
Толкова много го обичам! Аа ме е страх! Страх ме е, а дори не знам от какво!! Толкова много ме е страх!! Страхувам се, да не го загубя, дори като приятел! Ии умирам при мисълта, чее никога няма да го имам!!
Имало е моменти, в които съм изпитвала неописуемо желание да го прегърна ии никога да не го пусна! Ноо ии моменти в които съм искала да го съсипя! Да го накарам да страда, както страдам аз!!
Искам го!! Толкова много ли искам? Да бъде мой, дори и за кратко? Дори и за един миг, ноо не само в сънищата и мечтите?!? Искам го до мен ии само за мен!!! Нищо друго не искам!!
Ноо това е прекалено много ... Той никога, НИКОГА няма да е МОЙ! Дори и в съня си занм, че не ме харесва ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ОБИЧ!!! Това е ... Той е всичко което искам ...