Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
Да си призная честно,дори не ти прочетох цялото сърцераздирателно творение,обаче..ще ти дам един съвет,който очевидно много ти трябва и който ще е от голяма полза на всички вас,губещи си времето да 'живеете' за някого.
1 и единствено правило - Научи се да си си самодостатъчна.
Не,това не означава да си егоистка,да станеш единак,да мислиш само за себе си.Означава да се уважаваш,да се цениш.
Стига с тея лиготии 'не мога без него'.Как пък си можела преди да го срещнеш?
И изобщо акъла ми не го побира,защо страдаш за някого,който дори не се интересува от теб?Не ми казвай 'Тва е любовта'.Истинската любов изобщо не е това.
Ок, само един въпрос.. ти изживяла ли си една несподелена любов... Толкова много да обичаш някой и в един момент да бъдеш отхвърлена точно от него.. Просто ако си почувствала това, което авторката е почувствала, което аз съм почувствала и което още милиони хоеа са пичувствали, ще знаеш, че не е толкова лесно да се каже "Майната му"
Естествено.Рев,скубане на коси - всичко е имало.
И точно заради това и го казах - защото едно време бих го преодоляла много по-лесно,ако имаше някой,който да ми каже същото.
В крайна сметка след време дори няма да помни с какъв цвят очи е бил..
Но нали това е живота.. Да можем да се научим да преудоляваме трудностите... Просто не винаги ще се намери някой, който винаги да я напътсва... Трябва човек сам да се научи да преминава предпядствията на живота по своему... Сега тя ще тъгува, след време ще си блъска главата, че толкова много е тъгувала,... Но това ще я направи по-силна за напред : )