.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here

Всичко в тон : )

Здравейте дами

Въпроса ми към вас е, винаги ли подбирате цвета на чантата, колана с цвета на обувките си? Правите ли подобни комбинаций или за вас няма никакво значение, че чантата Ви например е един цвят, а обувките друг?

Живея извън БГ и тук жените/момичета се носят яко раздърпани и въобще без вкусно. Та ми е много интересно като отворя един сайт за запознанства (да речем) и видя снимките на момичетата..Не само, че почти всяка е яко бaрната, но ми прави впечетление, че обувки, якенце, обички..чанта, дрънкулки всичко е в тон.

Може за вас да не Ви прави впечетление, но лично на мен да, защото си нямате и напредстава как се носят момичетата на нашаTa възраст в US. Ужас!
    ♥ ♥ ♥

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Всичко трябва да е добре подбрано и съчетано ; ))
    Sasho1988

Варна..

Ако не всичко, гледам почти всичко да е в тон. Особено дрънкулките като обеци, герданчета, гривни и т.н.
    затова имам и всякакви цветове...и форми
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

НЕ! Никога не гледам да съчетавам нещата.
    П.П. Американките си се обличат страхотно, поне според мен.

Съчетавам ги разбира се..иначе тряа се нося като клоун
    Но друг въпрос е,че имам една чанта която е хипер шарена и 95% от дрехите ми не и се връзват..е мен точно заради това ми харесва Седи като акцент на цялостното облекло като се облеча иначе да кажем в един тон :P
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Ами до сега винаги съм носила
    обувки, чанта и колан в един цвят,
    но от есента няма да се налага

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Винаги гледам всичко да е добре съчетано ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

razbira se 4e si4ky trqq da e v ton i to ne samo kolana obuvkite i 4antata ami i dre6kite :]

Мега фен Аватара на babity
    Понякога гледам всичко да е съчетано,друг път -не. Аз докато си купувам дрехи си правя сметката за цветовете. И винаги купувах черни обувки и следователно черни чанти (защото повече аксесоари рядко нося), но в момента съм манячка на тема бяло и така... Абеее аз като цяло не нося кой знае какво, че толкова да съчетавам. Аз не нося поли и рокли, а едни дънки или класическия черен панталон можеш да ги съчетаеш с всичко.

Град
    blg
    sa4etavam nai malkoto obuvkite s kolana.... kolkoto do tova vsi4ko da e v ton bqh 4ela interviu na modnite kritici v koeto se kazva6e 4e ne trebva naprimer da sme celite vav edin cvqt drehi za6to izglejda kato cvetno petno naprimer jalt pantalon... bluza.. obuvki i tn nai malko niuaniste trqbva da sa razli4ni oba4e kato gledam pove4eto osobeno v moq grad... nqma ni6ot ob6to

нямам колани,не нося чантички,имам едни бели кецове и кубинки

кво да съчетавам??

Мега фен
    ами аз имам 1-2 бели 4анти и 1-2 4ерни и те си отиват с вси4ко. а ина4е ...аз много оби4ам сребро и затва си нося него, вместо разни цветни дрънкулки (които ме кефят, но ако например имам лилави обици 6е мога да ги нося само с 1 тоалет, което е изнервящо )
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на Barbie
    Не държа аксесоарите ми да са в един цвят, но гледам комбинацията да е естетически приятна. Зависи от настроението ми.

Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Винаги гледам всичко да е добре съчетано ..
    +1

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Не е задъжително да са в един тон, но все пак е добре да са съобразени. Дори напоследък има тенденция да се комбинират и различните материали. Но аз имам по-класическо мислене, обичам по-семплите комбинации с аксесоари като акцент.

Трябва и стилово да си подхождат обувките, чантата и коланът. Разбира се важно е и къде отиваш, но за ежедневието не мисля, че е от голямо значение дали са в тон.
    Ако са изцяло спортни или пък елегантни пак става.

Но внимавай да не прекалиш и да стане кичозно!

Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    ..във един измислен свят..
    Винаги гледам да сложа колан като обувките,имам и чанти които са като 2-та ми чифта летни обувки (без джапанки ест..) и винаги ги съчетавам.Доколкото до дрънкулките-обеци,гердани,гривни-имам толкова много чак се чудя понякога кое да сложа,но като нямам такъв цвят, като нещо ново, си купувам

За мен е по-интересно обувките, колата и т.н. да не са в един и сащи тон, и да не са един цвят... аз си падам по малко по-екстравагантните неща, и мисля че например ако си облечена в земни цветове, както и обувките, една небесно синя чанта би отивала страшно много.. всичко е до усещането.. до скоро бях в Испания, там положението е същото.

Град
    Plovdiv
    любимата ми комбинация е дрехите да са ми примерно в бяло и черно, сиво или цялата се обличам в един цвят (който да не е изкрящ и да се набива на очи) и като сложа цикламен колан, цикламени токчета и цикламена чантичка.. изцяло се променя визията

иначе много държа тези 3 неща да са в еднакъв цвят...или поне да си вървят... и затва като си купя нови обувки следва си купувам и чанта и колан майка ми не е много очарована обаче...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    естествено,че всичко трябва да се съчетава... мисля ,че добре се вижда и по снимките ми ..че се справям със съчетаването...
    Винаги гледам всичко да ми е в един цвят...
    колан-розов/жълт/черен/бял/син ,обувки- също...лак - също ..чанта - също..
    (написах тези цветове..понеже тях нося най-често.. пък и съм си накупувала всякакви простотиики в такива цветове... )
    ....супер е смешно и грозно ... някое момиче,облечено...всякаш от цирка излиза... една жена поне трябва да може да съчетава нещата си правилно.. !
    :P

Град
    София
    Абе,не знам,ама искам в US
    Айде,да напиша нещо по темата:да,съчетавам всичко..Но някой път,зависи много от облеклото разбира се,си оставям колана да речем в цвета на блузата или там нещо друго..Зависи.Но като цяло си съчетавам цветовете по мен Не обичам да съм шарена.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    НЕ! Никога не гледам да съчетавам нещата.
    П.П. Американките си се обличат страхотно, поне според мен.
    +1

Мечтая някой път да мога да изляза от нас облечена както искам, а не наконтена, за да не ми се смеят. Завиждам им за пълната свобода да носят каквото искат, независимо колко е смешно понякога.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Edna jena, za da izglejda dobre, tq trqbva da umee da sychetava cvetovete, da se nosi stilno, v ton. Haresvam takiva jeni, zashtoto te sa, koito pravqt vpechatlenie. Staraq se da izglejda vinagi dobre i chantata mi, grima, laka, kolana, obuvkite, drynkulkite mi da sa v ton s toaleta.

еми аз така си избирам дрехите че да се съчетават с всичко мое .. иначе няма грим и такифа работи.. дрънкулки рядко нося.. само една кожена гривна която не свалям защото ми е подарък..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    Okinawa
    Съчетавам облеклото си,но никога не се обличам само в един цвят..изглежда смешно.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Всичко трябва да е добре подбрано и съчетано ; ))
    +354567

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си