Първоначално написано от ™G-Baby™
О0оооооо боже ама и ти ли по4нааа не не не .. не е 4естно .. аз съм сама вие сте мн ... People Help Me !!!!!!!
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
по темата: нормално да те гледат страшно все пак ги излагаш +1 mnogo qsno ako ne slu6a6 tazi muzika pak se makne6 kato poziorka i az bih te izgledala gadno
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Абе маце изобщо не можеш да схванеш темата ми,само малка част от хората.Казах че слушам такава музика още от ранни години,но не съм сатанистка като тези дето ме гледат лошо,та даже пишат по сайтовете на хората нещо от сорта "мрии,или "проклинам те" защо всички са толкова злобни,това че слушат Cradle of Filth например нещо мноо ги вкарва в филма ама нищо можете да заключите тематаПървоначално написано от KARELIA
![]()
я им тегли майните ве
и cradle of filth са смешни
надминават по балъчорщина и най-големия балък, въпреки се старите им неща ги признавам горе долу
ония може да те мислят за поза, ама на теб не тряа ти пука - хората никога не са доволни - ако са решили да те мразят за всичко ще ти намерят причина, дори да станеш най-заклетата метълка.. сигурно тогава ще казват че са те помнили като си била еди ква си и не си се носила в черно.. еби ги от гъза,не им показвай че те притесняватнека страха не те издава
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз мисля, че скоро ще умреш![]()
![]()
По- хубаво си земи патлак и го крии в мешката така, по- сигурен е от ножа
Срам си ти еейй
Nerd и горе надутата лигла много сте да ви сера на умните главици.Към темата има ги всякакви,тея са поредните позьорчета които са прекалено в филма както викаш.Не ги гледай!С сатанисти ако са такива както викаш недей да си имаш работа мила!Това си е сериозно нещо а половината лигли и лигльовци се доказахте колко сте малоумни,в моя блок има един сатанист и преди време е убил едно момче в гората и от тогава гледам да страня дори не го поздравявам,никой не го поздравява.С такива да си нямате работа,успех![]()
Е така става като всички се зазяпвате по улиците по другите!Гледайте себе си егати...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Дамата серяща на умните ни главици, бъди така добра да не обиждаш останалите хора, които изявяват мнение. Все пак е форум, всеки си казва мнението. И ти си имаш, ок, ама ми кажи как реално ще помогнеш на тва момиче, което се опасява от погледите на хората. Освен да и споделиш момент от твоя живот, не виждам друга адекватна помощ... та мисълта ми е, вярно, че може да не сме на твоето културно ниво, но няма нужда да ни обиждаш...
Ауууууу
*Бай Тоя го хваща шубе от
историята и насира*
![]()
![]()
![]()
П.П.Да,ама нееееееее!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
4arovni4ke ti ot kude znae6 da ne be6e tamПървоначално написано от -4arovnata-
(ne se zaqjdam)
А ти смяташ ли, че един истински пънкар ше цикли в тоя сайт ???Първоначално написано от mort
Амие незнам защо те е страх...Както мен ме е страх от футболисти просто умирамм от страхнямам представа защо...Едва ли искат нещо да ти направят просто е внушение...Като видиш следващия път някои такъв не му обрущай внимание..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..